Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Orange is the New Black actrice speelt hoofdrol in Blood Relative van FOX

Orange is the New Black actrice speelt hoofdrol in Blood Relative van FOX

Blood Relative is een van de zes pilots, waarvan FOX eerder aangaf deze te gaan filmen. Het netwerk heeft nu meer bekend gemaakt over de cast.
In Blood Relative zal Dascha Polanco (Orange Is the New Black), tegenover Tate Donovan (MacGyver (2016)), Tyrone Marshall Brown (Love Is___) en Melissa Leo (I'm Dying Up Here), een hoofdrol spelen. Tracie Thoms (9-1-1) en Sarah Sarah Catherine Hook (NOS4A2) spelen een terugkerende rol in de misdaadserie.

Polanco speelt Maria Alvarez, die haar Ph.D. in de psychologie probeert te halen. Twintig jaar geleden werd haar vader Diego veroordeeld voor moord. Maria is stomverbaasd als ze hoort dat de politie het lichaam de man die haar vader vermoord zou hebben heeft gevonden. Het leven van Maria verandert door een nieuwe wetenschap op forensisch gebied.


Dascha Polanco

De serie is geschreven door Chris Levinson (Law & Order) en James Renner en is gebaseerd op het door Renner geschreven artikel Beyond the Jungle of Bad: The True Story of Two Women from California Who are Solving All the Mysteries. Het artikel gaat over Dr. Colleen Fitzpatrick en Dr. Margaret Press, die hun genealogische expertise inzetten om de grenzen van de forensische wetenschap uit te breiden. Hiermee hielpen ze om Joe en Jane Does te identificeren en seriemoordenaars op te sporen.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten