Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Serie van het jaar 2021 - Beste nieuwe serie

Serie van het jaar 2021 - Beste nieuwe serie

Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2021 en behandelt de categorie beste nieuwe serie. Van woensdag 5 januari tot en met zondag 6 februari kan jij stemmen op jouw favoriete serie in dit genre en vele andere.
Het is altijd ontzettend moeilijk om een top tien samen te stellen voor de beste nieuwe series van het jaar. Er komen er immers zo veel uit. Hoewel, kwantiteit is natuurlijk niet altijd kwaliteit. Gelukkig hoefde ik het niet alleen doen en hebben jullie, de lezers, ook ontzettend goed meegeholpen met de polls. De nominaties gaven al een zeer duidelijke winnaar, dus ik ben zeer benieuwd of dat overeen gaat komen met de daadwerkelijke stemmen. Ik kan niet wachten op de uitslag!

Hieronder in alfabetische volgorde de top tien genomineerden van beste nieuwe series uit 2021;

Bridgerton




Eind vorig jaar verscheen deze Britse serie op Netflix. Het werd bekeken door ontzettend veel mensen en deze waren zeker niet allemaal tevreden. Maar voor elke hater is er ook een fan. Het blijft echter de vraag of deze romantische serie dit jaar de prijs voor beste serie gaat krijgen.
Lees de recensies die geschreven zijn over Bridgerton.

Fate: The Winx Saga




Fate: The Winx Saga is een remake van de animatieserie Winx Club, welke erg populair was in de jaren 2000. Het moderne jasje dat Netflix de serie heeft aangetrokken blijft te werken, want de serie heeft een plekje verdient in onze top tien.
Lees de recensies die geschreven zijn over Fate: The Winx Saga.

Lupin




Deze Franse serie verdient ook zeker een plekje in deze lijst. Deze korte serie was een ontzettend groot succes eerder dit jaar. Een goede Europese misdaadserie doet het altijd goed. Gelukkig kan we nog langer gaan genieten van Lupin, want er komt een derde deel aan.
Lees de recensies die geschreven zijn over Lupin.

Mare of Easttown




De laatste jaren hebben grote namen uit Hollywood de sprong richting het kleine scherm durven nemen. Gelukkig maar, want dat levert heel vaak fantastische series op. In deze miniserie schittert Kate Winslet als Mare, op weerzinwekkende wijze. Deze serie verdient zeker een prijs in één van de categorieën dit jaar.
Lees de recensies die geschreven zijn over Mare of Easttown.

Marvel's Loki




Dit jaar verscheen eindelijk het langverwachte solo-avontuur van onze favoriete schurk, Loki. Of is het toch een anti-held? Welke van de twee Loki is mag je zelf bepalen, net zoals of deze serie de prijs voor beste serie in de wacht gaat slepen. Ik kan in ieder geval niet wachten op seizoen twee.
Lees de recensies die geschreven zijn over Marvel's Loki.

Marvel's WandaVision




Marvel's WandaVision was dit een van de eerste nieuw releases en bovendien ook de eerste Marvel Studios serie ooit. Een wat ruw begin dat niet iedereen kon bekoren maakte niks uit. Want wat is deze serie fantastisch goed in elkaar gezet. Ik kan niet wachten op meer Wanda en Vision is de toekomst.
Lees de recensies die geschreven zijn over Marvel's WandaVision.

Shadow and Bone




Een fantastische fantasyserie bomvol vertrouwde fantasy elementen. Een groot kwaad, fantastische wezens en een intrigerende magie. Als trouwe lezer van de boeken kan ik niet wachten tot jullie ook de rest van het verhaal tot leven mogen zien komen.
Lees de recensies die geschreven zijn over Shadow and Bone.

Sweet Tooth




Sweet Tooth blijkt ook erg populair in de verkiezingen van dit jaar. Deze serie over hybride-kinderen heeft het hart van menig MijnSerie-kijker overwonnen. Gaat het ook deze verkiezingen overwinnen?
Lees de recensies die geschreven zijn over Sweet Tooth.

Squid Game




Het is bijna onmogelijk dat je deze serie hebt gemist de afgelopen tijd. Ieder was in de ban van Squid Game. Ik ben persoonlijk heel erg benieuwd of het bij een rage blijft, of dat de serie grote winst gaat pakken deze verkiezingen. We gaan het zien!
Lees de recensies die geschreven zijn over Squid Game.

The Wheel of Time




The Wheel of Time is een fantastische nieuwe fantasyserie van Amazon Prime. Deze wereld vol magie, donkere krachten en mysterie zorgt voor veel polarisatie bij de fantasy liefhebbers. De serie is namelijk een adaptatie van een echte klassieker en je weet hoe dat de meningen kan verdelen. Gelukkig blijft alles altijd nog een kwestie van smaak. Daarom dat de serie ook meestrijdt voor de titel beste nieuwe serie van het jaar.
Lees de recensies die geschreven zijn over The Wheel of Time.

Dit waren alle tien de genomineerden die door jullie lezers, door de schrijvers en mijzelf zijn genomineerd. Mocht je toch een andere serie willen kiezen, gebruik dan je wildcard. Succes met stemmen.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (8)

BlackBiker
3 januari 2022, 15:41
Om niet weer Mare of Easttown te kiezen, ga ik hier voor The Wheel of Time.
Mooie serie waar we hopelijk nog de nodige seizoenen van mogen genieten.
5
Hangmat
3 januari 2022, 22:52
Helemaal eens
2
dutchusuk
4 januari 2022, 10:20
Je word bedankt, ik kijk al veel te veel series. Ik had nog nooit van mare of Easttown gehoord, In ieder geval blij dat ik niet meedere seizoenen moet inhalen.🙂
3
BlackBiker
4 januari 2022, 11:22
Haha, graag gedaan en geniet er van!
1
thujabinah
3 januari 2022, 22:58
The wheel of time. Hoop op meer seizoenen.
3
Mario_3
4 januari 2022, 06:50
The Wheel of Time
1
ellenvangenechten10
4 januari 2022, 09:00
Moeilijk! Winx, Shadow & Bone, The Wheel of time ... Ik ga toch voor deze laatste gaan!
1
moviethom
4 januari 2022, 16:27
Arcane :LoL mag hier ook wel tussen staan. deze is echt wel beter dan diverse series uit de bovenstaande lijst.
0
Log in om een reactie achter te laten