Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
TV-series voor als je How I Met Your Mother leuk vond

TV-series voor als je How I Met Your Mother leuk vond

Het serie aanbod is zo groot dat je soms niet meer weet wat je wil kijken.
How I Met Your Mother is een van de iconische sitcoms die je gekeken moet hebben. De show kwam uit in 2005. Na negen seizoenen is het mysterie eindelijk opgelost. Alle drama’s, de scheidingen en het gokprobleem van Barney zijn eindelijk voorbij.

De serie zou zo populair zijn omdat velen zich verbonden voelen met de karakters. Een veel besproken onderwerp op dit moment zijn de gokverslavingen in Nederland. Elke maand is er wel een nieuw online casino en nog meer gokreclame op tv. Jongeren worden hieraan blootgesteld, terwijl de wet duidelijk zegt dat dit niet mag. Verder heeft het liefdesverhaal tussen Robin en Ted ook veel kijkers getrokken. De twee trouwen allebei met iemand anders, maar eindigen uiteindelijk toch samen. Als je nu niet meer weet wat je moet kijken hebben we een aantal suggesties voor je.

How I Met Your Father


Heel toepasselijk is er in januari 2022 een spin-off gemaakt van de How I Met Your Mother tv-serie. Je kan de serie zien op Hulu. Hilary Duff is te zien in de hoofdrol en naast haar zijn Chris Lowell, Francia Raisa en Suraj Sharma ook in de serie te zien.

In de eerste aflevering gaat Sophie naar een date. Ze blijkt het heel erg naar haar zin te hebben, maar hij verhuist binnenkort naar Australië. Sophie vertelt haar vrienden over haar droom. Ze wil graag met haar soulmate de Brooklyn Bridge lopen. De spin-off lijkt erg op het origineel en er worden ook referenties naar de serie gemaakt. Zo wordt bijvoorbeeld het oude huis van Ted en Marshall gebruikt.

Two and a Half man


De eerste zeven jaar van de serie werden door Charlie Sheen, John Cryer en Angus T. Jones gedaan. Oom Charlie woont in een villa aan het strand. Zijn broer Alan komt bij hem wonen met zoontje Jake. Ze hebben veel avonturen door het extravagante leven van Charlie en zijn saaie broer Alan.

In 2010 wordt de serie vernieuwd, maar dit keer niet meer Charlie Sheen. Hij moet naar een verslavingskliniek om van zijn drugsgebruik af te komen. In deze tijd maakt hij een aantal opmerkingen over de producer en ontwikkelaar van de serie. Ze besloten zijn contract te ontbinden en hem uit de serie te schrijven.

Zijn vervanger was Ashton Kutcher. Kutcher speelt de rol van Walden Schmidt. Hij is een miljardair die het huis van Charlie koopt na zijn dood. Ook Jake wordt in een groot deel van de laatste seizoenen vervangen door de vergeten dochter van Charlie. De acteur, Jones, gaat namelijk zelf naar school in die tijd. Uiteindelijk wordt in 2014 het laatste seizoen van de serie aangekondigd. In 2015 was de laatste aflevering te zien genaamd ‘Of Course He’s Dead’. De serie was een enorm succes. Het was de op twee na de serie met de hoogste inkomsten voor 2012. Ze verdiende ruim 3.24 miljoen dollar per aflevering.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

The_Phenom
14 oktober 2022, 07:36
Ik zou eerder Rules of Engagement gaan kijken dan Two and a Half man.
Deze heeft net als HIMYF meer met relaties tussen man/vrouw te maken dan TAAHM.
1
PappieErnst
14 oktober 2022, 20:24
HIMYM was een leuke serie, HIMYF nog niet gezien, komt nog wel, maybe als er een 2de serie is gekomen.
0
Log in om een reactie achter te laten