Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Showtime, aflevering 8

"It's Showtime everybody. Showtime"

Rizzoli & Isles

Rizzoli & Isles staat in mijn top drie van favoriete procedurele series. Elke week wordt er een andere misdaad opgelost door Detective Jane Rizzoli en schouwarts Maura Isles, als je een vergelijking wilt trekken, Cagney & Lacey was net zoiets en net zo leuk. Niet de misdaden staan centraal maar het privéleven van de beide prachtige dames.

Hoewel totaal verschillend kunnen ze op het werk en daarnaast prima met elkaar overweg. Ze steunen elkaar door dik en dun en ook de humor is soms goed genoeg om een brede glimlach te produceren bij de kijker. Ik denk dan ook dat je Rizzoli & Isles niet al te serieus moet nemen. Het is een heerlijke ontspannende serie met soms aardige whodunits.

Het zevende seizoen ga ik dan ook tegemoet met gemengde gevoelens. Aan de ene kant vind ik het jammer dat het ophoudt en aan de andere kant is het goed dat er een eind komt aan deze alleraardigste politieserie, hoeveel moorden wil en kun je oplossen in Boston? Wat ik wel heel jammer vind is dat het zevende seizoen slechts dertien afleveringen krijgt.

Maar we kunnen in ieder geval nog even dertien keer genieten van de prachtige, stoere Rizzoli, haar eigenwijze moeder en haar broer die ook detective is en de intelligente Isles, die een ware steun is voor Rizzoli. Ik hoop op een happy ever after einde voor Rizzoli & Isles en ik zal ze missen in mijn wekelijkse lijstje van favoriete series.

Dit was de radiocolumn, wat Peter en ik nog meer hebben besproken tijdens Ochtend Oostrom hoor je hieronder.



De plaat van de week is Metallica - Nothing Else Matters

Tot volgende week en met vriendelijke radiogroet

Mandy

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (8)

sarlottje
4 juni 2016, 18:21
Hey,
je zei dat er in de top 3 een Franse serie in staat, maar waar op de site kun je dat vinden?
Leuk gesproken trouwens, vind Rizzoli & Isles zelf ook een hele leuke serie!
0
Mandy1966
4 juni 2016, 19:28
Hoi, Dank je wel en in de top drie staat Suits, The Blacklist en Outlander. Geen Franse serie hoor.
0
sarlottje
4 juni 2016, 20:00
Maar hoorde ik het dan fout? Waarschijnlijk...
0
Log in om een reactie achter te laten