Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Droomstudio; welke serie zou jij terug willen brengen, overdoen of zelfs maken?

Droomstudio; welke serie zou jij terug willen brengen, overdoen of zelfs maken?

Het is even een tijd geleden, maar ik heb de droomstudio weer even kunnen afhuren. In januari 2016 heb ik de studio voor een leuk prijsje weten af te huren, en toen vroeg ik : “Wie zou jij graag willen spelen?.” Nu mag je kiezen welke serie je terug wil brengen, overdoen of zelfs (opnieuw)maken. En dat mag alles zijn. Je kan er dus voor kiezen om het einde van Dexter nog eens dunnetjes over te doen. Of Banshee terug te brengen. En het leukste is, je mag ook je eigen serie verzinnen en je eigen castinglijstje maken.



En dat verzinnen kan je helemaal vanaf nul doen, of je neemt een bestaand concept, en maakt daar een betere versie van. Denk aan het tweede seizoen van True Detective, of het eerste van American Horror Story. Of wil je graag zien hoe de beroemde seriemoordenaar Jeffrey Dahmer gekomen is tot zijn daden? Geen enkel probleem, stap de studio binnen en jij bent de regisseur van je eigen serie, seizoen of zelfs aflevering. Want de droomstudio maakt al je serie wensen waar. Wil je graag een serie maken met Brad Pitt en Angelina Jolie of toch liever werken met Alfred Hitchcock? Geen enkel probleem, de studio kan het aan.



Ik hoor je nu denken; Aflevering? Dat klopt, een vaak gehoorde “klacht” bij bijvoorbeeld Game of Thrones dat sommige afleveringen niet goed genoeg waren. Hier is je kans, jij mag het overnieuw doen. Met cast, script en crew alles en iedereen staat tot je beschikking. Ben je niet blij met een seizoen van The Walking Dead, of alles van Fear The Walking Dead? Stap de studio in en doe het overnieuw. Jij bedient de knoppen en ze luisteren alleen naar jou. Dus staat een regisseur naast je te roepen dat het juist allemaal zo bedoelt was? Helaas hij kan blijven roepen, niemand zal luisteren.



Het leukste van deze studio is, je mag ook je eigen serie maken. Dus heb je ooit een boek, comic of script gelezen of zelf geschreven (al was het maar in je hoofd), ook daar maakt de studio een serie van inclusief jouw voorkeuren qua acteurs, crew en andere medewerkers. Dus grijp je kans en vertel voor welke optie jij zou kiezen. Ga je voor nieuw, of voor een seizoen of aflevering? Of, en dat is een hele leuke optie, verander je slechts één acteur uit een serie omdat je vindt dat deze totaal verkeerd gecast is. Aan jou de keus.

Als ik mocht kiezen koos ik voor The Long Walk (De Marathon) van Stephen King. En ik zou er één seizoen van tien afleveringen van maken met onder andere Dylan O’Brien, Frank Dillane, Justice Smith, Jaden Smith, Devon Bagby Aldis Hodge, Jussie Smollett, Bryshere Y. Gray en Kiedrich Seliati in de hoofdrol. Bijrollen zouden kunnen zijn van James Spader, Liev Schreiber, Robin Wright en Eva Green. Ben benieuwd naar jou keuze.

Met weloverwogen keuze groet

Mandy

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (18)

anonymous
22 september 2016, 14:59
Toen ik de mail opende zag ik staan: Banshee, serie, terug... Mijn hart sloeg even over. Dat zegt al genoeg :)
Als ik een serie mocht maken, dan ging ik voor een verzonnen serie. Drama, beetje humor, beetje geweld, snelheid en romantiek. Hoe ik het zou noemen weet ik nog niet. Graag zou ik de karakters willen verdelen onder: Liev Schreiber (mits hij vrij kan krijgen van jou), Sam Heughan, Ivana Milecevic, James Dean (hé, alles was mogelijk), Kate Winslet, Alexander Skarsgard, Evan Peters en Eva Longoria.
Mijn serie zou uit meerdere seizoenen bestaan en zou zich afspelen in het zuiden van Amerika. Per seizoen 15 afleveringen van elk 50 minuten.

Maar, het liefst wil ik gewoon Banshee terug. Oh, en True Blood :)
1
Mandy1966
22 september 2016, 15:00
Ja hoor, je mag hem wel even lenen, haha.

Naam voor je serie: Karin's Choice?
0
anonymous
22 september 2016, 18:51
Nee, dat ligt niet lekker in het gehoor. Ik denk nog even na over de naam :)
0
JanWillemK
22 september 2016, 15:18
Jaden Smith, really....?

Doe mij maar gewoon nog een seizoen van The 4400 om het verhaal af te ronden en dan ben ik allang al tevreden!
2
Mandy1966
22 september 2016, 15:24
Ja, Jaden Smith dat is een karakter die je snel kan missen. Er gaan 99 jongens dood in het boek dus ook in de serie en Smith kan dan snel afgevoerd worden ;-) Maar het staat wel leuk op de credits.
0
JanWillemK
22 september 2016, 15:35
Nou begrijp ik je keuze, hehe.
0
anonymous
22 september 2016, 23:16
Jaaaa!!! Absoluut Banshee!!!
1
hansmol
23 september 2016, 12:32
Banshee !!!
0
Bennie23
23 september 2016, 13:52
Lost!
1
anonymous
23 september 2016, 13:59
Ik zou Lost nog wel eens terug willen zien maar alleen als ze het goed kunnen doen! The River zou ik ook wel terug willen zien.
1
DavidPrice
23 september 2016, 14:33
Is Quarry een " klein " alternatief voor Banshee?
1
anonymous
23 september 2016, 21:38
Ik denk dat niets kan tippen, of te vergelijken is met Banshee. Quarry is een goede serie. Heeft echt het Greg Yaitanes gevoel. Het verhaal is heel anders, maar wel mooi. De sfeer is broeierig en lekker '70s. Ik zou hem zeker gaan kijken, maar verwacht geen tweede Banshee
0
DavidPrice
26 september 2016, 08:44
Volledig eens, Banshee is koning.
0
Hangmat
23 september 2016, 22:58
Ik zou gaan voor een combinatie tussen Penny Dreadful en Hannibal. Eigenlijk maakt de serie me niet eens zoveel uit. Ik zou uren naar Eva Green en Mads Mikkelsen kunnen kijken terwijl ze met elkaar koffie drinken. Hanniful? Pennibal?
0
monic37
24 september 2016, 14:49
Third Watch
0
anonymous
25 september 2016, 13:58
Ik zou trouwens ook de laatste aflevering van Dexter even overdoen, en er dan een ander eind van maken :)
0
mrkm50
26 september 2016, 10:08
Ik ga een hele tijd terug en doe verder met Dark Skies.
0
Bobbert45
5 oktober 2016, 17:30
Twin Peaks !
0
Log in om een reactie achter te laten