Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Showtime, aflevering 23; Jubileumuitzending

"It's Showtime everybody. Showtime"

Deze week geen column maar een special jubileumuitzending. Peter en ik doen Showtime precies een half jaar samen en daarom was ik in de studio. Peter en ik hebben van de series die we al besproken hebben in de column een Top 5 gemaakt. Hieronder lees je welke vijf platen dat zijn. De plaat, artiest en welke serie staan erbij. En ook wanneer en in welke aflevering (inclusief titel) de plaat is gedraaid of op één of andere manier gebruikt.

1) Coldplay – The Scientist: Criminal Minds
* Uitgezonden op 8 maart 2006. De slotscène van seizoen één, waar twee mannen in een restaurant zitten te eten. Aflevering 16 - The Tribe.

2) Lou Reed – Perfect Day: Fear The Walking Dead
* Uitgezonden op 20 september 2015. Het eerste seizoen. Het is een montage van Chris op het dak, Nick in het zwembad, Travis die aan het joggen is, Daniel die uit het raam staart en de militaire die vluchtelingen toelaten in de veiligheidszone. Aflevering 4 - Not Fade Away

3) Johnny Cash – Hurt: Person of Interest
* Uitgezonden op 26 nov 2013. Het derde seizoen. Tijdens de openingsscène van aflevering 10 - The Devil’s Share.

4) Bob Dylan – Knockin on Heaven’s Door - Lucifer
*Uitgezonden op 21 maart 2016. In het eerste seizoen. Dit nummer wordt op de piano gespeeld door Father Lawrence (Coleman Domingo). Aflevering 9 - A Priest Walks Into a Bar.

5) Sammy Davis Jr. – Birth of the Blues: House of Cards (2013) (Omdat we met deze serie zijn begonnen hebben we daar nooit een nummer uit gedraaid, dat hebben we in onze jubileum uitzending goed gemaakt.)
* Uitgezonden op 27 februari 2015. In het derde seizoen. Frank Underwood zingt dit nummer in aflevering 3 - Chapter 29.

Dit was de radiocolumn, wat Peter en ik nog meer hebben besproken tijdens Ochtend Oostrom hoor je hieronder.



De plaat van de week is geen plaat deze week, die hebben we in Showtime, aflevering 22 al gedraaid.

Wil je graag alle muziek beluisteren die wij hebben en gaan draaien in Showtime? Klik hier voor de lijst die Peter elke week zal aanvullen.

Tot volgende week en met vriendelijke radiogroet

Mandy


Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

anonymous
15 oktober 2016, 20:54
Ik ben helemaal weg van Lucifer. De muziek die hij speelt elke keer is geweldig. Vorige week had hij er ook weer eentje. Kippenvel.
0
Log in om een reactie achter te laten