Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Showtime, seizoen 2 - aflevering 47 Jubileumuitzending

Showtime, seizoen 2 - aflevering 47 Jubileumuitzending

"It's Showtime everybody. Showtime"
Speciale jubileum uitzending. We zenden vandaag precies 2 jaar uit.

- De Luizenmoeder is de hit komedieserie van de AVROTROS die in januari 2018 in première ging. De serie die zich afspeelt in en rond de basisschool De Klimop. In de serie spelen de ouders en personeel van de school een grote rol. De situaties zijn zeer herkenbaar, vooral als je kinderen hebt of hebt gehad op de basisschool. Castleden zijn onder andere Ilse Warringa, Jennifer Hoffman, Diederik Ebbinge en Henry van Loon.
Ben Cramer – De Clown

- Soof: Een Nieuw Begin is het vervolg op twee succesvolle bioscoopfilms. De Videoland-serie ging in november 2017 in première is inmiddels ook bij RTL 4 te volgen. Een tweede seizoen is inmiddels besteld van de komedieserie met onder andere Lies Visschedijk, Else Schaap, Fedja van Huêt en Dan Karaty. Wanneer het tweede seizoen van start zal gaan is nog niet bekend gemaakt.
Nielson – Sexy als ik dans

- Penoza de immens populaire misdaadserie van de KRO met onder andere Monic Hendrickx, Loek Peters en Raymond Thiry in de hoofdrollen die vijf seizoenen heeft gehad en wellicht nog een afsluitende film gaat krijgen. De serie ging in september 2010 in première en heeft 48 afleveringen gehad. In Showtime S02E38 heb ik er een column aan gewijd.
Drukwerk – Je loog tegen mij

- De RTL 4 dramedy Gooische vrouwen over vier vrouwen die wonen in het Gooi, scoorde goed van oktober 2005 tot en met oktober 2009, zo goed zelfs dat er nog twee bioscoopfilms zijn gemaakt. De serie die ook bij Videoland is te zien ging over Cheryl (Linda de Mol), Claire (Tjitske Reidinga), Anouk (Susan Visser) en Willemijn (Annet Malherbe) die na het derde seizoen werd vervangen door Roelien (Lies Visschedijk).
Kraak & Smaak – Squeeze me

- Baantjer is de Nederlandse politieserie van RTL 4 gebaseerd op de boeken van Appie Baantjer. In Baantjer volgt elke aflevering een bepaald patroon; De ontdekking van het lijk. - Autopsie, ondervragingen van getuigen en verdachten. - Buitendam heeft weer wat te zeuren ("D'r uit De Cock"). - De Cock (Petrus Römer) en Vledder (Victor Reinier) krijgen bij een drankje in het café van Lowietje een idee. - Verdere ondervragingen en de bekentenis. - Reconstructie van de moord. - Slotscène in het huis van De Cock, waarbij altijd mevrouw De Cock (Nienke Sikkema) verschijnt. Alle twaalf seizoen (van 1995 tot 2006) zijn te zien op Videoland.
Jurre Haanstra feat. Jean ‘Toots’ Thielemans – Circle of Smiles

Peter en ik hebben vandaag in de speciale jubileumuitzending Nederlandse series met de daarbij behorende plaat besproken en gedraaid. De uitzending (fragmenten) Ochtend Oostrom kun je hieronder luisteren.



Wil je graag alle muziek beluisteren die wij hebben en gaan draaien in Showtime? Klik hier voor de lijst die Peter elke week zal aanvullen.

Showtime heeft nu ook een eigen Facebook pagina; kijk op de pagina Showtime! Voor èn door TV serie fans

Tot volgende week bij Roulette FM en met vriendelijke radiogroet

Mandy

Peter en Mandy

©Nimuë Gelling
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten