Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Serie van het jaar 2019 - Beste bingewatch serie

Serie van het jaar 2019 - Beste bingewatch serie

Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2019 en behandelt de categorie bingewatchen. Tussen maandag 6 januari t/m maandag 3 februari kan jij stemmen op jouw favoriete serie in dit genre, en vele andere.
Het loopt weer tegen het einde van het jaar. Tijd voor de nominaties van Serie van het jaar. Zo ook in de categorie bingewatchen. Bingewatchen iedere serie liefhebber doet het vast wel. Wat is nu een echte bingewatch serie? Dat verschilt natuurlijk per persoon. De één vind dit leuk en de ander heeft daar weer niets mee en bingewatcht liever een andere serie.

In 2019 was er weer voldoende te zien wat series betreft en dat maakt de keus voor beste serie zeker niet gemakkelijk. Het is uiteindelijk wel gelukt om series te nomineren. De nominaties voor de bingewatch series zijn samengesteld op basis van aanbevelingen van de schrijvers en de leden. Veel succes met stemmen!

Dit zijn de nominaties voor bingewatch serie van het jaar:

La Casa de Papel



La Casa de Papel is een Spaanse misdaadserie van Álex Pina. De eerste aflevering werd op 2 mei 2017 op de Spaanse zender Antena 3 uitgezonden. De serie werd volledig overgenomen door Netflix en is inmiddels vernieuwd met een derde seizoen. Maar liefst 7838 leden volgen de serie en de serie heeft een 8.5/10 gekregen van meer dan 3000 leden.
Lees de recensies die geschreven zijn over La Casa de Papel.

Chernobyl



Chernobyl is een Amerikaans-Britse miniserie uit 2019 van de zenders HBO en Sky Atlantic. De miniserie over de vreselijke gebeurtenissen in 1986 maakte grote indruk bij de kijkers. Het enige minpuntje volgens vele is het feit dat er in de serie Engels gesproken wordt terwijl het zich afspeelt in de Sovjet Unie.
Lees de recensies die geschreven zijn over Chernobyl.

Cobra Kai



Cobra Kai is een Amerikaanse actie-komedie-drama YouTube Premium-serie, gepresenteerd in een episodisch verhaalformaat en gebaseerd op de Karate Kid-filmserie. De hoofdrol in de serie wordt gespeeld door Wiliam Zabka. Hij speelde al een rol in de film uit 1984. Met tien afleveringen van slechts 30 minuten is het een heerlijke bingewatchserie.

Elite



Elite is een Spaanse televisieserie, die geproduceerd werd door Netflix. Elite kan rekenen op een trouwe schare fans die inmiddels vernieuwd is met een derde seizoen. De seizoenen kennen elk acht afleveringen heerlijk dus om in een weekendje te bingewatchen.
Lees de recensies die geschreven zijn over Elite.

The Handmaid's Tale



The Handmaid's Tale is een Amerikaanse serie van Hulu. De reeks, die gebaseerd werd op de gelijknamige roman van schrijfster Margaret Atwood. De serie heeft al heel wat prijzen en positieve kritiek mogen ontvangen. Zal dat ook zo zijn in deze categorie? 4644 leden volgen de serie en bijna 1500 leden geven de sciencefictionserie een 8.6/10.
Lees de recensies die geschreven zijn over The Handmaid's Tale.

Lucifer



Lucifer is een Amerikaanse komische fantasie-politieserie ontwikkeld door Tom Kapinos die in première ging op FOX op 25 januari 2016. De serie werd gecanceld door FOX en nieuw leven ingeblazen door Netflix. De serie krijgt nog een laatste vijfde seizoen. 6786 leden volgen de serie en het is niet raar dat de charmante Lucifer (Tom Ellis) bingewatch waardig is.
Lees de recensies die geschreven zijn over Lucifer.

Pose



Pose is een Amerikaanse dramaserie van de zender FX. De serie ging in première op 3 juni 2018. Pose wordt overladen met positieve kritiek, nominaties en prijzen. De dramaserie is ook te zien op Netflix en met tien afleveringen in het tweede seizoen een heerlijke bingwatchserie.

Stranger Things



Stranger Things is een Amerikaanse sciencefiction-horrorserie die bedacht werd door de broers Matt en Ross Duffer. Stranger Things behoeft denk ik geen verdere uitleg waarom deze sciencefictionserie van Netflix in deze lijst thuis hoort. Bijna tienduizend leden volgen deze serie die beter wordt volgens vele naarmate de seizoenen vorderen.
Lees de recensies die geschreven zijn over Stranger Things.

This Is Us



This Is Us is een Amerikaanse dramaserie bedacht door Dan Fogelman. De serie werd voor het eerst uitgezonden in de Verenigde Staten op 20 september 2016 op NBC. De veel geprezen serie is te zien op Amazon en heeft zelfs een remake gekregen in het Nederlands als Dit zijn wij. This Is Us staat op nummer 61 in de top 100 van MijnSerie. Ben benieuwd waar deze mooie serie gaat eindigen.
Lees de recensies die geschreven zijn over This Is Us.

Tom Clancy's Jack Ryan


Tom Clancy's Jack Ryan, of simpelweg Jack Ryan, is een Amerikaanse politieke thriller spionage web televisieserie, gebaseerd op personages uit de fictieve "Ryanverse" gemaakt door Tom Clancy, die op 31 augustus 2018 in première ging op Prime Video. Twee seizoenen met elk acht afleveringen, de droom voor elke bingewatcher. Spannend en met een goed verhaal staat deze serie terecht in deze lijst met genomineerde.
Lees de recensies die geschreven zijn over Tom Clancy's Jack Ryan.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (10)

DAVE2804
28 december 2019, 13:58
Oei, ik heb alleen The Handmaid's Tale gezien, die weliswaar steengoed is, maar is het dan eerlijk om daarop je stem uit te brengen als je niet weet of de rest beter of juist minder goed is? Ik twijfel nog, haha.
2
anonymous
28 december 2019, 14:34
Wat versta je onder bingewatchen? Ik heb nog nooit alle afleveringen van één serie achter elkaar bekeken. Het hoogste aantal van een sessie is voor mij vier maar meestal blijf ik op twee steken.
2
Mandy1966
28 december 2019, 14:50
Voor de ene is bingewatchen de hele dag een serie kijken, voor de ander een avond of zelfs een heel weekend. Ik zelf vind bingewatchen als je er zeker drie of meer afleveringen achter elkaar kijkt. Maar officieel is het werkwoord bingewatchen meerdere afleveringen van een serie achter elkaar kijken.
2
BlackBiker
28 december 2019, 17:20
Chernobyl!
Die heb ik dit jaar twee keer gebingewatched, oftewel in één dag in zijn geheel bekeken. Fantastische serie.
3
tityken
28 december 2019, 18:55
voor mij was dat ook chernobyl. Kon gewoon niet stoppen met kijken. Geweldige serie!
0
tweemaalh
28 december 2019, 19:39
Ik heb een tijdje terug alle seizoenen van Atypical zitten bingen en ik vond het een hele fijne serie. Ik denk dat ik mijn wildcard daarop ga inzstten
1
monic37
28 december 2019, 21:19
Geen van deze series
0
E71
29 december 2019, 00:09
Cobra Kai!
0
Tjuz
29 december 2019, 00:39
Een zwakkere categorie, maar Pose is erg goed. Ik zou tussen deze genomineerden dan toch voor dat moeten gaan.
0
BingingBirgit
30 december 2019, 11:05
Cobra Kai never dies!!!
0
Log in om een reactie achter te laten