Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
CBS vernieuwt en cancelt series en bestelt nieuwe spin-offs

CBS vernieuwt en cancelt series en bestelt nieuwe spin-offs

CBS beëindigd een NCIS spin-off, bestelt er ook weer één en een spin-off van een andere politieserie, vernieuwd twee komedieseries en beëindigt er één.
NCIS: New Orleans eindigt met een zevende seizoen. Er zijn meer dan 150 afleveringen uitgezonden, de laatste aflevering staat voor 16 mei ingepland. Waar de ene spin-off eindigt, schiet de andere al weer uit de grond. CBS werkt mogelijk aan een nieuwe spin-off aangekondigd, genaamd NCIS: Hawaii.

De vraag is of NCIS ook nog wel vernieuwd wordt. De makers wachten nog op een vernieuwing voor een negentiende seizoen, maar het contract van hoofdrolspeler Mark Harmon loopt eind dit seizoen af. Als er een negentiende seizoen komt zal Harmon wel minder verschijnen in de serie, hij sloot namelijk een deal om alleen terug te keren voor een handvol afleveringen. Maar dat zal nog niet het einde van de NCIS Franchise betekenen. Naast de nieuwe spin-off is er ook nog de spin-off NCIS: Los Angeles, met al twaalf seizoenen.


NCIS: New Orleans

We blijven nog even bij de politie series. Naar verluidt werkt CBS ook aan een nieuwe FBI serie. De nieuwe spin-off zal FBI: International heten en draaien om de internationale operaties van de FBI. Derek Haas (Chicago Fire) zal het script voor de pilot schrijven.

Mom is de langst lopende komedieserie die momenteel bij CBS wordt uitgezonden, maar ook aan deze serie komt nu een eind. De serie eindigt met het achtste seizoen, waarvan de laatste aflevering 6 mei wordt uitgezonden. Daarnaast heeft CBS ook nog twee komedieseries vernieuwd. De romantische dramedyserie Bob Hearts Abishola is vernieuwd met een derde seizoen en The Neighborhood krijgt er een vierde seizoen bij.


Mom
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (3)

Nienkepiene
19 februari 2021, 11:27
Jammer, ik was eigenlijk wel verliefd geworden op NCIS: New Orleans over de jaren heen
3
Tanja_1970
21 februari 2021, 14:59
Hoop wel dat NCIS nog blijft
1
Sproet2jes
7 mei 2021, 12:38
Spijtig, de serie was growing on me. Dat het in new orleans afspeelt veel leuker dan Hawaii: daar heb ik nix mee.
0
Log in om een reactie achter te laten