Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

AMC cancelt psychologische thriller-serie Invitation to a Bonfire temidden van filmen

Het schrappen komt voort uit kostenbesparende maatregelen die AMC in december aankondigde. Het bedrijf onthulde dat het tot 475 miljoen dollar zou afschrijven.
Eerder konden we al melden dat het kabelnetwerk de plannen voor het tweede en laatste seizoen van de 61st Street-serie heeft geannuleerd. De laatste acht afleveringen van de serie zijn al geproduceerd, dus die zullen waarschijnlijk elders opduiken. Het lot van "Invitation to a Bonfire" lijkt minder zeker.

"Invitation to a Bonfire", gebaseerd op de gelijknamige roman van Adrienne Celt, werd gecreëerd door Rachel Caris Love, die ook als showrunner en uitvoerend producent optreedt. Het is een psychologische thriller, die afgelopen februari als serie werd besteld en er zouden zes afleveringen worden geproduceerd. Het filmen van vier van de afleveringen was voltooid voordat AMC de stekker eruit trok.

In de hoofdrollen spelen Tatiana Maslany (She-Hulk: Attorney at Law), Freya Mavor (Industry), Pilou Asbæk (Borgen) en Ngozi Anyanwu (The Deuce).

De serie is geïnspireerd op het afhankelijke huwelijk van de beroemde Russische schrijver Vladimir Nabokov en zijn vrouw, redactrice en vertaalster Vera.

"Invitation to a Bonfire" speelt zich af in de jaren 1930 op een kostschool voor meisjes in New Jersey en volgt Zoya (Mavor), een jonge Russische immigrante en conciërge, die betrokken raakt bij een dodelijke driehoeksverhouding met het nieuwste lid van de faculteit, een raadselachtige schrijver genaamd Leo Orlov (Asbæk) en zijn betoverende vrouw Vera (Maslany, foto).



Deadline meldt dat Love al gesprekken heeft gevoerd over het vinden van "een partner die ons de steun kan geven die we nodig hebben."

"Iedereen van de cast en crew is echt verpletterd," vertelt Love aan Deadline. "Toen ze me belden, zeiden ze dat dit absoluut niets te maken had met het creatieve en alles met financiën en boekhouding. Dat is een hele uitdaging om te verwerken als je iets heel moois en bijzonders aan het maken bent."

"We hebben iets unieks gemaakt ... een erotisch, spannend en weelderig drama - verteld door de vrouwelijke blik," vervolgt Love. "We hebben een broedpop van verrassingen gemaakt. De kern is bedrog, ontrouw en moord. Onze hele cast gaf verbluffende prestaties. Freya Mavor, Pilou Asbæk, Ngozi Anyanwu en Emmy-winnares Tatiana Maslany waren adembenemend. Ze gaven hun ziel en zaligheid, net als onze hele cast en crew. Emmy-genomineerde Cherien Dabis regisseerde de eerste twee afleveringen, terwijl de fabuleuze Lily Mariye aflevering drie en vier regisseerde en de weergaloze Helen Shaver onze grote dubbele finale zou leiden. Ik ben enorm trots op wat we samen hebben gemaakt en ik kijk uit naar de toekomst van "Bonfire."
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten