Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Netflix cancelt bestelling voor The Seven Deaths of Evelyn Hardcastle

"The Seven Deaths of Evelyn Hardcastle" komt toch niet naar Netflix. De streamingdienst heeft zijn plannen voor de serie van schrijfster Sophie Petzal geannuleerd.
De "Seven Deaths"-serie werd beschreven als een "high-concept moordmysterie dat zich afspeelt tijdens een weekendfeest in een afbrokkelend landhuis waar de verteller dezelfde dag steeds opnieuw moet herhalen totdat hij de moordenaar van de mooie jonge erfgename, Evelyn Hardcastle, kan identificeren en de cyclus kan doorbreken."

De serie werd in december 2020 aangekondigd, maar is nooit in productie gegaan.



De serie is gebaseerd op een bestseller uit 2018 van Stuart Turton (foto). De Engelse auteur kondigde de annulering op 12 januari aan op sociale media, maar Turton verwijderde de tweet later. Hij zei er het volgende over:

"Oké vrienden, ik kom om slecht nieuws te brengen. Netflix heeft zijn plannen voor een televisie-verfilming van 'Seven Deaths' geschrapt. Droevig nieuws, maar neem even een pauze. We zoeken er een ander huis voor, maar op dit moment is de focus ervoor te zorgen dat het f******g briljant is als het er komt."
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten