Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Rabbit Hole en Fatal Attraction gecanceld door Paramount+

Rabbit Hole en Fatal Attraction gecanceld door Paramount+

Paramount+ bedankt voor tweede seizoenen van Rabbit Hole en Fatal Attraction.
Rabbit Hole was een spionagedrama met Kiefer Sutherland in de hoofdrol; Fatal Attraction was een nieuwe versie van de film uit 1987 met Joshua Jackson en Lizzy Caplan.

“We willen de volledige creatieve teams, crews en de fantastische casts van beide series bedanken voor hun toewijding om deze series tot leven te brengen”, aldus de woordvoerder van Paramount+. “Zowel Fatal Attraction als Rabbit Hole blijven beschikbaar op Paramount+ zodat het publiek deze kan ontdekken.”

14220 Fatal Attraction & Rabbit Hole
Fatal Attraction (L) & Rabbit Hole (R)

Het achtdelige Rabbit Hole lanceerde zijn eerste seizoen op 26 maart, terwijl Fatal Attraction in april boog.

Paramount+ verwijdert sinds februari titels in een poging kosten te besparen. The Real World Homecoming: New York behoorde samen met The Twilight Zone (2019), Interrogation, Coyote (2021), No Activity, Guilty Party en animatieserie The Harper House tot de eersten die de laars kregen.

In juni was Star Trek: Prodigy de volgende die werd gecanceld, samen met Grease: Rise of the Pink Ladies, Queen of the Universe en The Game (2021). En eerder deze maand kondigde Paramount+ aan dat het zijn iCarly (2021) revival niet voor een vierde seizoen zou verlengen. De eerste drie seizoenen zullen echter nog steeds beschikbaar zijn op de streamer.

Andere streamers zoals Netflix, het toenmalige HBO Max en Disney+ hebben ook eerder originele series uit hun diensten verwijderd in een poging geld te besparen.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten