Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Freeform cancelt ook zijn laatste twee gescripte series

Het einde is gekomen voor de laatste twee series van Freeform. Het Disney-kabelnetwerk heeft beide series gecanceld.
Freeform heeft de anthologie-serie Cruel Summer na twee seizoenen gecanceld en Good Trouble zal eindigen met de tweede helft van het komende vijfde seizoen.

Bronnen melden dat Good Trouble de kans krijgt om wat extra scènes te filmen voor een supergrote finale-aflevering om de serie goed af te ronden. Seizoen 5B gaat op dinsdag 2 januari van start.

De series waren Freeform's laatst overgebleven originele scriptseries nadat de animatie-komedie Praise Petey in november werd gecanceld.

Cruel Summer

Het laatste seizoen van Cruel Summer speelde zich af in een idyllisch stadje aan het water in het noordwesten van de Stille Oceaan en volgde de opkomst en ondergang van een intense tienervriendschap. Het seizoen benaderde het verhaal vanuit drie verschillende tijdlijnen rond 2000 en draaide en keerde terwijl het de vroege vriendschap tussen Megan, Isabella en Megan's beste vriend Luke volgde, de driehoeksverhouding die opbloeide en het mysterie dat al hun levens in de toekomst zou beïnvloeden.

In de serie speelden Sadie Stanley, Lexi Underwood, Griffin Gluck, KaDee Strickland, Lisa Yamada en Sean Blakemore de hoofdrollen. Paul Adelstein en Braeden De La Garza speelden een terugkerende rol.

Cruel Summer kwam van studio eOne en werd gemaakt door Bert V. Royal. Elle Triedman was de showrunner. Uitvoerend producenten waren Triedman, Bill Purple, Tia Napolitano en Jessica Biel en Michelle Purple van Iron Ocean Productions. De serie werd internationaal geproduceerd en gedistribueerd door eOne.

Good Trouble

The Fosters-spinoff Good Trouble volgde de twintigjarige bewoners van de woongroep The Coterie in Los Angeles.

In wat nu het laatste seizoen wordt, worden de huisgenoten geconfronteerd met hun moeilijkste obstakels tot nu toe als ze te maken krijgen met veranderende relatie-uitdagingen en nieuwe carrièremogelijkheden. Door hoogte- en dieptepunten, romantiek en liefdesverdriet zal de crew van The Coterie op elkaar steunen terwijl ze door de volgende fase van volwassenheid navigeren.

In de serie spelen Cierra Ramirez, Tommy Martinez, Emma Hunton, Sherry Cola, Zuri Adele, Josh Pence, Bryan Craig en Booboo Stewart de hoofdrollen.

De serie wordt geproduceerd door Joanna Johnson, Christine Sacani, Greg Gugliotta, Jennifer Lopez, Benny Medina, Elaine Goldsmith-Thomas en Cierra Ramirez. Johnson is ook showrunner.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

ep30paris
ep30paris 16 december 2023, 19:04
Jammer dat ze ermee moeten stoppen
Log in om een reactie achter te laten