Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

NBC en The CW-lijst met gecancelde, vernieuwde en nog wachtende series

Regelmatig krijgt MijnSerie de vraag of er niet zoiets is al een lijst met alle series die gecanceld, vernieuwd of nog in afwachting zijn. Vandaag hebben we ook de zenders NBC en The CW erbij gezet.

Op MijnSerie zullen we vanaf 15 mei 2017 proberen bij te houden bij welke series de vlag uit kan, welke series er ten grave zijn gedragen naar de begraafplaats van gecancelde series en welke series nog steeds aan het wachten zijn of ze gecanceld of vernieuwd zullen worden.

MijnSerie zal proberen om de lijsten regelmatig te vernieuwen, dus houd ze goed in de gaten. Vandaag hebben we NBC en The CW toegevoegd.

De NBC-lijst van gecancelde series is hier te vinden.

De NBC-lijst met vernieuwde series is hier te vinden.

De NBC-lijst van nog wachtende series is hier te vinden.

The CW-lijst van gecancelde series is hier te vinden.

The CW-lijst met vernieuwde series is hier te vinden.

The CW-lijst van nog wachtende series is hier te vinden.

Je kunt de lijst volgen om het makkelijker terug te kunnen vinden. Binnenkort volgen nog de lijsten van streamingdiensten Amazon, Hulu, Netflix en andere. En nog kabelmaatschappijen A&E, Adult Swim, AMC, Cinemax, Comedy Central , HBO, Showtime, Starz, TNT en vele andere.

Ben jij blij met deze nieuwe lijsten? Welke zender zou je nog meer willen zien?



Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (9)

Javelin
17 mei 2017, 11:19
Mandy, in een eerder overzicht van NBC werd aangegeven dat Timeless niet terug zou komen voor een tweede seizoen. Hier staat de serie echter onder vernieuwd. Wat is er nou gebeurd met de serie?
0
Mandy1966
17 mei 2017, 11:29
De serie is weer nieuw leven ingeblazen. Dit stond er in het weekoverzicht 19 te lezen over Timeless:

UPDATE: Timeless (2016) is gereanimeerd door NBC. De geschiedenis is gewijzigd, want NBC heeft besloten om toch een tweede seizoen te gaan maken van de tijdreisserie Timeless (2016). Drie dagen nadat de serie is gecanceld heeft er een koers correctie plaatsgevonden en het tweede seizoen zal tien afleveringen krijgen en in het voorjaar of zomer van 2018 van start gaan.

Groetjes

Mandy
1
Javelin
17 mei 2017, 14:34
Dank je wel Mandy! Dat had ik dus even gemist. Ik vond het eerste seizoen zeker de moeite waard dus goed nieuws :)
0
Mandy1966
17 mei 2017, 14:54
Geen dank, graag gedaan.

En ik ben het met je eens, vond het eerste seizoen erg leuk, ben blij dat ze toch hebben besloten om er een tweede seizen aan vast te plakken.
0
HereIsTom
17 mei 2017, 11:39
Het wordt hier steeds leuker!
0
Mandy1966
17 mei 2017, 12:02
Dank je wel, we doen ons best ;-)
0
renzoroy
17 mei 2017, 23:00
series als vampire diaries en grimm zijn niet gecancelled maar afgerond en daarom dus gestopt. Ik ben maybe beetje een zeur, maar als ik bij een serie zie staan gecancelled begin ik er (meestal) niet aan omdat het verhaal dan vaak niet afgerond is, terwijl dat natuurlijk met afgeronde series die gewoon klaar zijn niet het geval is... :P jaja, gezeur, I know :p ;)
2
anonymous
18 mei 2017, 00:18
Geen gezeur. Ik stoor me hier ook aan. Series die na 5, 6, 7 of meer seizoen stoppen zijn gewoon afgerond. Cancellen is echt na een paar afleveringen of na een seizoen met een open einde.
1
Mandy1966
18 mei 2017, 08:41
Geen probleem, het is vanaf nu gecancelde/beëindigde series. Probleem opgelost.
2
Log in om een reactie achter te laten