Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Syfy maakt geen nieuwe serie Tremors met Kevin Bacon

Syfy heeft een een pilot gemaakt van Tremors, een reboot van de klassieke cultfilm uit 1990. Kevin Bacon speelt daarin opnieuw een hoofdrol. Maar Syfy heeft besloten dat er geen serie gaat volgen.
"Triest om te melden dat mijn droom om de wereld van Perfection opnieuw te bezoeken, geen realiteit zal worden", schrijft Kevin Bacon op Instagram. "Hoewel we een fantastische pilot hebben gemaakt, heeft het netwerk besloten om niet verder te gaan. Dank aan onze moorddadige goede cast en iedereen achter de schermen die zo hard heeft gewerkt."

5374 BaconInstagram

Tremors, gemaakt door Universal Cable Productions en Blumhouse Television, was een van de drie pilots die Syfy recent liet maken. Het netwerk heeft vorige week wel de high school-serie Deadly Class geaccepteerd. Over de derde pilot, de dramaserie Run For Your Life over een advocaat die nog maar twee jaar zal leven, moet nog een besluit vallen.

In de nieuwe Tremors, geschreven door Andrew Miller, zijn de Graboid-wormen die Perfection ruim 25 jaar geleden vernietigden, terug. De enige hoop van de stad om te overleven is gericht op Valentine McKee (Kevin Bacon), die de wormen in het verleden versloeg.

Bacon toonde zijn interesse voor een reboot van Tremors in 2015. "Dit is eigenlijk het enige personage dat ik ooit heb gespeeld dat ik opnieuw tot leven zou willen wekken", zo zei hij destijds. Maar het blijft slechts bij een pilot.

Embed from Getty Images
Kevin Bacon
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

svandenberg86
30 april 2018, 17:25
Weet iemand of je deze pilot toch ergens kan bekijken?
0
Log in om een reactie achter te laten