Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
NBC stopt met Marlon en Midnight, Texas

NBC stopt met Marlon en Midnight, Texas

Het huidige tweede seizoen van de NBC-serie Midnight, Texas zal het laatste zijn. Het netwerk heeft ervoor gekozen om geen derde seizoen van de bovennatuurlijke dramaserie te bestellen op basis van de boeken van auteur Charlaine Harris.
NBC zal ook niet meer afleveringen van de multi-camera komedieserie Marlon laten produceren, met in de hoofdrol Marlon Wayans, die twee seizoenen liep in de zomer van 2017 en 2018.

Midnight, Texas, van Universal TV en David Janollari Entertainment, begon met een eerste seizoen van tien afleveringen, uitgezonden in de zomer van 2017. Dat was een redelijk succes, maar daarna liepen de kijkcijfers terug. Midnight, Texas, met in de hoofdrol François Arnaud, speelt zich af een afgelegen stadje in Texas waar niets is wat het lijkt. Het is een perfecte plek voor iedereen die zich wil verbergen voor de buitenwereld.

Video on youtube


Ook Marlon startte in de zomer van 2017 met redelijke kijkcijfers, die later terugliepen. Losjes geïnspireerd door het echte leven van de ster Marlon Wayans, is de familiekomedie gericht op een liefhebbende vader die zich inzet voor het co-ouderschap van zijn twee kinderen met zijn ex-vrouw. De vader komt uiteindelijk in de serie naar voren als het grootste kind van allemaal. De cast bestond uit Marlon Wayans, Essence Atkins, Bresha Webb, Diallo Riddle, Notlim Taylor en Amir O'Neil.

Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

renzoroy
22 december 2018, 17:34
Dat is jammer, Midnight Texas was wel leuk :(
0
Log in om een reactie achter te laten