Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
AMC stopt met Into the Badlands en The Son

AMC stopt met Into the Badlands en The Son

Tijdens de presentatie van de Television Critics Association heeft AMC zaterdag gemeld dat de series Into the Badlands en The Son geen vervolg krijgen.
Into the Badlands brengt het verhaal van een groot krijger en een jonge jongen die beginnen aan een reis door een gevaarlijk land. De dramaserie keert terug voor de laatste acht afleveringen vanaf zondag 24 maart. En daar blijft het bij. Hoofdrollen worden gespeeld door Daniel Wu en Nick Frost.

Video on youtube


The Son, de westernserie met acteur Pierce Brosnan, begint zijn tweede en laatste seizoen op zaterdag 27 april. The Son is gebaseerd op de roman van Philipp Meyer en volgt twee verschillende perioden. Het eerste verhaal gaat over de jonge Eli McCullough, nadat hij is ontvoerd en geïndoctrineerd in een stam van Comanche in 1849. Het andere verhaal speelt zich 60 jaar later af, als Eli ouder is en strijdt met zijn familie om het veebedrijf te handhaven tijdens de turbulente Bandit Wars.

Video on youtube


Zowel Into the Badlands als The Son haalden vrij lage kijkcijfers en hadden hoge productiekosten wegens uitgebreide stunts en visuele effecten. AMC gaat wel door met de series The Walking Dead en spin-off Fear The Walking Dead, Better Call Saul, Lodge 49, McMafia, The Terror en Preacher.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

Timmetje
10 februari 2019, 18:07
Jammer van Into the Badlands, hopelijk sluiten ze het wel waardig af met de laatste afleveringen.
0
4thaarts
11 februari 2019, 15:45
Jammer van The Son, was weer Western, geen goede gezien sinds Hell on Wheels.
0
Log in om een reactie achter te laten