Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

UPDATE: Welke series gaan we niet terug zien in seizoen 2020-2021

Hier is een lijst van series die gecanceld zijn of zullen eindigen in het seizoen 2019-2020, dus ongeveer van september 2019 tot september 2020 en die we dus niet terug zullen zien in het seizoen 2020-2021.
2019 is iets meer dan drie maanden oud en er zijn weer acht series die zijn gecanceld. Series die we nog wel het aankomend herfst/winter seizoen zullen terug gaan zien maar daarna niet meer. Wellicht is de lijst niet compleet dus vul gerust aan in de reacties hieronder.

Hieronder de lijst in alfabetische volgorde (* recent toegevoegde series);
-* Arrow, Het korte achtste seizoen gaat het laatste worden voor The CW superheldenserie. Het achtste seizoen krijgt nog tien afleveringen in het najaar van 2019.

- Criminal Minds, CBS gaf in januari 2019 aan dat de langlopende misdaadserie in het seizoen 2019-2020 aan zijn einde zal komen. Het laatste vijftiende seizoen zal tien afleveringen gaan krijgen.

- The Deuce, in september 2018 werd er al bekend gemaakt dat de HBO dramaserie na het derde seizoen aan zijn einde gaat komen, wanneer het laatste seizoen van start zal gaan is nog steeds niet bekend gemaakt.

- Elementary, wanneer het allerlaatste zevende seizoen van de detectiveserie van CBS van start zal gaan is nog niet bekend gemaakt. Maar het zevende seizoen zal met dertien afleveringen een einde maken aan de serie.

- Fuller House, de Netflix komedieserie, zal in het najaar van 2019 voor de laatste keer terugkeren. Er is door de streamingdienst een allerlaatste vijfde seizoen aangekondigd.

-* Future Man, de superheldenserie van Hulu krijgt nog een derde seizoen maar dan is het over voor de serie. Er is nog geen datum aangekondigd voor het derde seizoen.

- Homeland, Showtime kondigde in januari 2019 aan dat Homeland voor het allerlaatste achtste seizoen weer naar het buitenland zou gaan. De serie zou in de zomer van 2019 van start gaan, maar begin februari 2019 werd door Showtime medegedeeld dat het allerlaatste seizoen vertraging had opgelopen en nu zal het allerlaatste achtste seizoen van start gaan in de herfst van 2019.

- Jessica Jones, de Marvel Netflix superheldenserie, zal later in 2019 nog te zien zijn bij de streamingdienst maar dat derde seizoen zal de allerlaatste worden die bij Netflix te zien zal zijn. Of Disney+ de serie wel een vervolg gaat geven is nog niet bekend gemaakt.

-* The Man in the High Castle, de dramaserie van Amazon, gaat nog een vierde seizoen krijgen eind 2019 en dan is het gedaan voor de kritisch toegejuichte serie.

- Modern Family, de komedieserie van ABC zal nog een allerlaatste elfde seizoen krijgen dat waarschijnlijk in september 2019 van start zal gaan.

- Poldark, de BBC One historische dramaserie zal nog een afsluitend vijfde seizoen gaan krijgen in 2019. Wanneer dit laatste seizoen te zien zal zijn is nog niet bekend maar de opnames zijn in september 2018 al gestart.

-* Preacher, het vierde seizoen van de AMC fantasyserie zal het allerlaatste worden. Vanaf 4 augustus zal het allerlaatste vierde seizoen worden uitgezonden.

-* Schitt's Creek, CBC heeft besloten dat het zesde seizoen het laatste gaat worden. In maart 2019 werd bekend gemaakt dat CBC en Pop een allerlaatste zesde seizoen hadden aangekondigd. Er is nog geen startdatum bekend gemaakt.

-* Strike Back, het is aangekondigd dat de Britse actieserie voor een tweede keer is gecanceld. De serie krijgt nog een allerlaatste achtste seizoen en dan zal de Cinemax/Sky 1 serie definitief eindigen.

-Suits, de populaire advocatenserie van USA Network, krijgt nog een allerlaatste negende seizoen van tien afleveringen en een spin-off. De verwachting is dat Suits nog deze zomer voor het laatst te zien zal zijn.

-* Supernatural, de bovennatuurlijke serie van The CW, krijgt nog een vijftiende seizoen van twintig afleveringen in seizoen 2019/2020, maar daarna zal de populaire langlopende serie definitief eindigen. Deze aankondiging werd gedaan eind maart terwijl het veertiende seizoen nog moet worden afgerond op 25 april.

-* Tin Star, in maart heeft Sky Atlantic een allerlaatste derde seizoen besteld van de Britse dramaserie. Wanneer het laatste seizoen van start zal gaan is nog niet bekend.

- Vikings, de historische dramaserie van History Channel zal nog een zesde seizoen krijgen van twintig afleveringen. De verwachting is dat het zesde seizoen in 2020 te zien zal zijn bij de Historische zender.

Van welke serie vind jij het heel erg dat in 2019/2020 de allerlaatste aflevering uitgezonden gaat worden?

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (5)

Linda60
19 april 2019, 10:31
Ik ga supernatural zo ontzettend missen ????
0
Lacet
19 april 2019, 11:45
Ga Supernatural missen en Criminal minds ook suits was ik al mee gestopt
0
John2112
19 april 2019, 13:03
Elementary had in principe al een einde, dan nog maar ff uitmelken met een extra seizoen?, en Jessica Jones... ach ja, word weer een nieuwe verhaal lijn dan ????
-2
DAVE2804
19 april 2019, 20:11
Ik ga geen enkele serie missen. De enige die ik volg is Homeland, maar ook daarvan zeg ik dat het na 8 seizoenen wel mooi is geweest. Modern Family ben ik vorig jaar na 5 seizoenen al mee gestopt. Wel heb ik pas het eerste seizoen van Vikings gezien, maar op basis van dat eerste seizoen zal ik het denk ik ook niet echt gaan missen. De rest van de series volg ik niet, hoewel ik wel van plan ben om dit jaar met The Man in the High Castle te beginnen.
-1
MLL
23 april 2019, 00:19
IZombie zendt 19/20 toch ook het laatste seizoen uit?
-1
Log in om een reactie achter te laten