Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Syfy cancelt twee series en premièredatum voor Killjoys

Happy! en Deadly Class zijn gecanceld door Syfy en Killjoys zal in juli van start gaan met een allerlaatste vijfde seizoen.
Syfy heeft besloten om geen derde seizoen te gaan bestellen van de fantasyserie Happy! Het tweede seizoen had de seriefinale op 29 mei 2019. Het eerste seizoen van Happy! deed het prima qua kijkcijfers maar het tweede seizoen zag een stevige daling aan mensen die keken naar de vreemde komedie fantasyserie met Christopher Meloni en Patton Oswalt (stem) in de hoofdrollen. Het tweede seizoen van Happy! is vanaf 5 juni te zien bij Netflix.


Deadly Class is de middelbare school thrillerserie die op 20 maart de laatste aflevering heeft gehad. De kijkcijfers waren sterk maar niet sterk genoeg. Deadly Class is een coming-of-age-verhaal tegen de achtergrond van de tegencultuur van de late jaren 80. Deadly Class volgt een gedesillusioneerde tiener die is gerekruteerd voor een legendarische middelbare school voor huurmoordenaars. Zowel Happy! Als Deadly Class gaan op zoek naar een nieuw thuis.

Dan Killjoys, de sciencefictionserie, krijgt nog een vijfde en allerlaatste seizoen dat vanaf 19 juli te zien zal zijn bij Syfy. Killjoys is een avontuur vol actie over een trio van interplanetaire premiejagers die de balans proberen te vinden in politiek zware tijden, twijfelachtige moraliteit en ingewikkelde relaties. In het vijfde en laatste seizoen komen de premiejagers erachter dat het steeds zwaarder wordt om in leven te blijven. Hannah John-Kamen als Dutch, Luke Macfarlane als D’avin en Aaron Ashmore als John worden herenigd in het laatste seizoen.


Hoop jij dat Happy! En Deadly Class een ander thuis zullen vinden? Vind jij het jammer dat Killjoys een laatste seizoen gaat krijgen?


Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (5)

renzoroy
5 juni 2019, 14:53
Dat syfy cancelled al hun goede series na 1 of 2 seizoenen, met enkele uitzonderingen. Vorig jaar Blood Drive en nu deze 2 :(. Maar die vreselijke Sharkanado films blijven ze maar maken...
0
JanWillemK
5 juni 2019, 18:03
Dit is exact de reden waarom mensen geen Syfy meer kijken.. De zender cancelt te vaak series wegens tegenvallende kijkcijfers maar de reden dat er tegenvallende kijkcijfers zijn komt omdat ze series te snel cancelen. Mensen beginnen niet aan series waarvan ze weten dat het toch wel gecanceld worden.
En zo is de cirkel weer rond.
4
anonymous
5 juni 2019, 19:33
Het uitgesteld kijken e.d. doet hier waarschijnlijk ook geen goed aan. Daarnaast is er gewoon ook een overvloed aan series. Je kan onmogelijk alles blijven volgen en dus moeten de mensen keuzes maken.

Is er daarnaast ook niet een overvloed aan series, zeker t.o.v. vroeger?
0
JanWillemK
6 juni 2019, 09:32
Gedeeltelijk ja maar ik denk toch grotendeels nee. Ja omdat er inderdaad veel series zijn. Nee omdat de doelgroep van Syfy sowieso mensen moeten zijn die van Sciencefiction houden. En zoveel Sciencefiction series zijn er nou ook weer niet.
2
KoNijn
6 juni 2019, 08:54
Jammer van Happy! ...
0
Log in om een reactie achter te laten