Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Herfstseizoen 2020 van de grote vijf netwerken (ABC, CBS, FOX, NBS, The CW)

Herfstseizoen 2020 van de grote vijf netwerken (ABC, CBS, FOX, NBS, The CW)

Sinds twintig jaar is ABC weer het best bekeken entertainment netwerk van het seizoen. De twee best scorende nieuwe series zijn afkomstig van CBS.
Het herfstseizoen van 2020 was niet zoals alle andere seizoenen. Het herfstseizoen is geraakt door de lockdown en de daarbij behorende productiestop van series en programma's. Er zijn weinig nieuwe series verschenen, maar onder deze series waren Big Sky van ABC en I Can See Your Voice van FOX het best scorende is de leeftijdscategorie van 18 tot 49 jaar. Onder de totale aantal kijkers is Big Sky met 8 miljoen kijkers ook het beste bekeken. Daarna komt B Positive van CBS met 6 miljoen kijkers. Beide series zijn al vernieuwd met een tweede seizoen. Er zijn een aantal nieuwe series bijgekomen, maar ook beëindigd. Zo zond The CW het laatste seizoen uit van Supernatural.


Big Sky

NBC was het meest bekeken netwerk van het seizoen. Het netwerk behaalde dit mede door de scorende serie This Is Us en het programma Sunday Night Football. Zonder de nieuws- en sportprogramma's meegerekend is ABC het meest bekeken (5,1 milljoen) entertainment netwerk van het afgelopen seizoen. De laatste keer dat ABC dit bereikte was in het 2000-2001 seizoen, na twintig jaar is het het netwerk weer gelukt.

Bij ABC kwam het vooral door het programma The Bachelorette, waarvan het laatste seizoen werd vertraagd door de pandemie. Het was het vierde best scorende entertainmentprogramma van de herfst van 18 tot 49-jarige. This Is Us van NBC stond als derde in de lijst en FOX's The Masked Singer eindigde als tweede. Grey's Anatomy van ABC stond op nummer één van de lijst. Over het algemeen werd bij CBS NCIS (12,9 miljoen) het beste beken, als de voetbal- en nieuwsprogramma's niet worden meegerekend. FBI eindigde met gemiddeld elf miljoen kijkers op de vierde plaats, This Is Us (11,1 miljoen) op de derde plaats en het programma 60 Minutes (11,9 miljoen) op de tweede plaats.


This Is Us
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

anonymous
29 december 2020, 23:15
Ik ga big sky maar een bekijken.
0
Log in om een reactie achter te laten