Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Top 10 series NPO Plus van het seizoen 2022-2023

Top 10 series NPO Plus van het seizoen 2022-2023

Wat zijn de meest gestreamde series sinds 1 juli 2022?
NPO Plus heeft een top 10 uitgebracht van meest gestreamde series in het seizoen 2022-2023. Ze hebben deze lijst met Nederlandstalige series naar buiten gebracht. Wij zetten het voor jullie op een rijtje, wellicht heb je nog niet alles gezien en heb je weer een mooie serie(s) om op je nog-te-kijken lijst erbij te zetten.

10. Arcadia
Arcadia
In Arcadia heeft iedereen een score. Hoe hoger de score, hoe beter je leven. Als blijkt dat vader Pieter fraudeert met de scores van zijn dochters, heeft dat ernstige gevolgen...

9. Anoniem
Anoniem
In een tijd waarin de misdaad ons land in haar greep houdt en het systeem lijkt te falen, bevindt het leven van een depressieve geschiedenisleraar zich in een sleur. Hij besluit zijn saaie leven radicaal om te gooien en wordt een held.

8. Sihame
Sihame
Een jonge vrouw is uit op wraak nadat er een seksvideo van haar online is geplaatst. Ze is 'exposed'. Onbevreesd en gewelddadig zet ze de jacht in op de jongens die hier verantwoordelijk voor zijn.

7. Flikken Rotterdam
Flikken Rotterdam
De serie is een spin-off van Flikken Maastricht. Met de havenstad als decor en dezelfde mix van spannende actie en persoonlijke interactie tussen de hoofdpersonen gaan zij gezamenlijk de strijd aan tegen de criminaliteit.

6. Dertigers (NL)
Dertigers (NL)
Een hechte vriendengroep van dertigers deelt lief en leed en krijgt te maken met typische dilemma’s; er wordt gedatet, getrouwd en gescheiden. De groep probeert elkaar door de worstelingen van het leven heen te slepen.

5. Rampvlucht
Rampvlucht
In de Amsterdamse Bijlmer voltrekt zich een vliegramp. Wanneer twee journalisten en een Bijlmerbewoner vermoeden dat er meer speelt dan de autoriteiten beweren, besluiten ze de handen ineen te slaan om de waarheid aan het licht te brengen.

4. Het gouden uur
Het gouden uur
In Het gouden uur staat het uur na een terroristische aanslag in Amsterdam centraal. De zesdelige thrillerserie laat zien wat er allemaal afspeelt in de nasleep van deze allesbepalende 60 minuten.

3. Flikken Maastricht
Flikken Maastricht
Moord en doodslag, chantagepraktijken, verdwijningen, drugszaken, maar ook de persoonlijke levens van de hoofdpersonen vormen in het pittoreske Maastricht het decor van Flikken Maastricht.

2. Oogappels
Oogappels
Social media, stress, merkkleding, seks en drugs. De maatschappelijke druk op ouders om hun kinderen perfect op te voeden is voor velen herkenbaar. In Oogappels volg je vier gezinnen met elk een eigen gang van zaken.

1. Dag & Nacht
Dag & Nacht
Ella geeft leiding aan een hecht team van verloskundigen, dat onder hoge werkdruk moet zien te functioneren. Als je zulke lange werkdagen maakt kan het niet anders dan dat werk en privé behoorlijk door elkaar gaan lopen.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten