Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Voorlopige productiedatums voor verschillende CBS-series

Voorlopige productiedatums voor verschillende CBS-series

Verschillende producties van CBS TV Studios kunnen binnenkort weer in productie. Er zijn data bekend gemaakt waarop de producties van start mogen.
Er wordt gehoopt dat de productie van het zevende seizoen van NCIS: New Orleans op 21 september van start kan gaan. De cast en crew van The Unicorn wil vanaf 12 oktober beginnen met de opnames voor het tweede seizoen van de serie. The Neighborhood zal 16 september beginnen met het tafelwerk.

CBS neemt het besluit om een serie weer in productie te laten gaan in verschillende groepjes, omdat er tijdens het filmen aan veiligheidsprotocollen moet worden voldaan. Zo waren NCIS en de spinoff NCIS: Los Angeles een van de eerste bij CBS die weer mochten starten met de productie. Respectievelijk starten zij 9 en 3 september. Bull (2016) en Magnum P.I. hebben ook al groen licht gekregen om de productie weer te starten. Respectievelijk hopen zij 25 september en 14 september van start te kunnen gaan met de productie. Alle data zijn onder voorbehoud, vanwege het coronavirus.


The Neighborhood

Hoewel CBS al in mei met de plannen voor het herfstseizoen 2020 naar buiten kwam, hebben zij een paar dagen geleden het definitieve schema uitgebracht. Uit dat schema bleken de plannen uit mei een beetje te optimistisch, want door de omstandigheden komt ook CBS dit jaar niet met een gebruikelijk herfstschema.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten