Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Disney+ voegt vanaf eind februari veel nieuwe series via Star toe

Disney+ voegt vanaf eind februari veel nieuwe series via Star toe

Via Disney+ zijn er al producties te bekijken van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Star wordt daar eind februari aan toegevoegd.
Kijkers van de streamingdienst zullen via star toegang krijgen tot onder andere Grey's Anatomy, 9-1-1, The Resident, Scandal, Glee, Ugly Betty, Modern Family, Family Guy, Sons of Anarchy, American Horror Story en The Walking Dead. Hiermee hoopt Disney meer het volwassen publiek aan te spreken, wat in Amerika al via Hulu gebeurt. Vanaf 23 februari wordt Star toegevoegd aan het Disney+ abonnement.

In England worden Lost, 24, How I Met Your Mother, Desperate Housewives, Prison Break, The X Files, Black-ish en Atlanta ook toegevoegd aan het aanbod. Disney kan nog niet met honderd procent zekerheid zeggen of deze serie uiteindelijk ook in Nederland zullen verschijnen.


Grey's Anatomy binnenkort te zien bij Disney+
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (4)

xlucasverbunt
6 januari 2021, 10:24
Erg goed nieuws! Geeft Disney+ toch een wat meer diverse content, wat het een meerwaarde geeft om het aan te houden. Ik heb al tot november betaald, dus die prijsverhoging is voor mij ook nog niet aan de orde :)
0
Faceman
6 januari 2021, 16:49
Prijsverhoging is voor nieuwe abonnees volgens mij. Als je al abonnement hebt blijf je tot augustus de oude prijs betalen. Tenminste dat begreep ik uit een artikel op een andere site.
0
xlucasverbunt
7 januari 2021, 11:24
Klopt! Maar ik heb een jaarabonnement, dus betaal sowieso pas weer in november.
0
Faceman
6 januari 2021, 16:46
Big Sky de nieuwe serie van ABC schijnt dan ook naar Disney+ te komen. Ik houdt het voorlopig nog even aan ook voor WandaVision. Hopelijk komen er ook nieuwe shows van FX, FXX en Hulu naar Star.
2
Log in om een reactie achter te laten