Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Begin augustus verschijnen er nog meer Roku Originals

Begin augustus verschijnen er nog meer Roku Originals

Roku nam begin dit jaar de series van Quibi over. Begin augustus verschijnen er nog eens 23 series, waaronder Mapleworth Murders.
Quibi was een speciale streamingdienst, die zich focuste op korte kwaliteitsseries voor op de smartphone. Helaas kwam er na iets meer dan zes maanden al een einde aan de streamingdienst. Eerder dit jaar werd al bekend dat Roku, een gratis platform dat ondersteund wordt door advertenties, Quibi-series overneemt. De series worden uitgebracht onder Roku Originals. Op 13 augustus zullen er 23 Originals van start gaan. Onder andere Mapleworth Murders, The Stranger (US), Survive en Wireless zullen te bekijken zijn vanaf begin augustus.

30 mei gingen de eerste paar series van start bij de streamingservice en later dit jaar worden er nog meer series verwacht. Volgens Roku hebben de Quibi-series die eerder dit jaar verschenen er voor gezorgd dat Roku aanzienlijk meer kijkers heeft. "De investering in Roku Originals werpt nu al vruchten af" zegt Colin Davis, hoofd van de originele scriptprogrammering bij Roku.


The Stranger (US)
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

JanWillemK
13 augustus 2021, 20:53
Al die series van Quibi waren het net niet. De beste van die series was Dummy met Anna Kendrick en Donal Logue.

De andere series keek ik vooral omdat ze toch wel goede acteurs wisten te strikken en ik nog enige hoop had. Zo was het acteerwerk van Sophie Turner in de eerste paar afleveringen van de serie Survive echt super goed! Maar toen ging het verhaal achteruit en dan maakt het niet uit hoe goed diegene kan acteren.. die serie ga je dan niet meer kunnen redden.

Gaat Roku dan hetzelfde doen als Quibi? Dan vermoed ik dat ook hun in een rap tempo kopje onder zullen gaan..
1
BlackBiker
15 augustus 2021, 01:20
Ik heb eigenlijk alleen de serie 50 states of fright van Quibi gezien. En dat vond ik wel aardig. Maar het hele concept van die korte afleveringen stond me al niet echt aan. Ik heb dan ook nooit de behoefte gehad om er meer van te bekijken. En daarmee was ik niet alleen. Want Quibi was vrij snel al weer ter ziele, ondanks het beste budget dat ze ter beschikking hadden.
Ik vraag me, net als Jan Willem, af waarom ze denken dat hetzelfde concept met een andere naam het nu wel gaat redden.
0
Log in om een reactie achter te laten