Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Hulu verwijdert meer series van zijn streamingdienst

Hulu verwijdert meer series van zijn streamingdienst

Hulu verwijdert nog meer series van zijn streamingservice om kosten te besparen.
Volgens Deadline worden de onlangs gecancelde ABC-series Alaska Daily en The Company You Keep verwijderd. In de toekomst zullen andere netwerkseries van ABC die na één seizoen worden gecanceld op dezelfde manier worden behandeld.

Alaska Daily

Andere gelicenseerde series die door de streamingdienst worden geschrapt zijn Angie Tribeca, Blindspot, The Detour en The Last Ship. Vorige maand verwijderde Hulu series als Y: The Last Man, Dollface, The Hot Zone, Maggie, Pistol en Little Demon.

De verwijderingen zijn onderdeel van kostenbesparende maatregelen door Disney, dat de streamingdienst runt. Veel van de series hadden deals om tot 2024 en daarna op Hulu te blijven.

CFO Christine McCarthy zei het volgende over het verwijderen van programma's van de dienst:

"We zijn bezig met het herzien van de content op onze (direct-naar-klant) diensten om deze in lijn te brengen met de strategische veranderingen in onze benadering van content curatie. Als gevolg daarvan zullen we bepaalde content van onze streamingplatforms verwijderen en verwachten we op dit moment een bijzondere waardevermindering van ongeveer $1,5 tot $1,8 miljard. De last, die niet wordt opgenomen in onze segmentresultaten, zal voornamelijk worden verwerkt in het (fiscale) derde kwartaal als we onze beoordeling afronden en de content verwijderen."
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten