Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Romantische dramaserie van Ava DuVernay gaat niet verder bij Starz

Romantische dramaserie van Ava DuVernay gaat niet verder bij Starz

Een nog titelloze romantische dramaserie van Ava DuVernay, die in mei 2022 een driejarige script-naar-serie verbintenis kreeg, gaat niet verder bij Starz.
Het netwerk nam de beslissing om niet verder te gaan met het project nadat DuVernay (foto links) had besloten om weg te gaan na het einde van haar algemene deal met Warner Bros. Television Group.

De serie begon in maart met filmen in Wilmington, N.C., maar werd in mei onderbroken vanwege de WGA-staking. De hoofdrollen zouden zijn weggelegd voor Joshua Jackson (foto rechts) en Lauren Ridloff (foto midden), die ook de uitvoerende productie voor hun rekening namen. De serie volgt twee tegenpolen die verstrengeld raken in een liefdesaffaire die hun wereld - en die van iedereen om hen heen - op zijn kop zet.

14257 Ava DuVernay-Lauren Ridloff-Joshua Jackson

Het half uur durende drama beschrijft wat er nodig is om in een radicale, rebelse liefde te vallen en te blijven. De een is ambitieus, terwijl de ander rusteloos is. De een is klaar om zich te binden, terwijl de ander debatteert over de verdiensten van relaties. De een is zwart en de ander blank. De een is doof en de ander niet.

Hoewel ze totaal verschillend zijn, voelen ze zich emotioneel en lichamelijk tot elkaar aangetrokken, ondanks persoonlijke verwachtingen en publieke veronderstellingen. Hun aantrekkingskracht ontwricht op gepassioneerde wijze de opvattingen over ras, geslacht, klasse, fysieke mogelijkheden en normatieve cultuur en verheft zich tot ware liefde die het verschil overstijgt.

Het project zou Ridloff (The Walking Dead) en Jackson (Dr. Death) hebben herenigd, die eerder tegenover elkaar speelden in Broadway's Children of a Lesser God.

DuVernay zou toezicht houden op het schrijven van de serie via haar Peabody Award-winnende Array Filmworks. Array Filmworks en Warner Bros. Television zouden het project produceren voor Starz.

Variety meldde het nieuws als eerste.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten