Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Netflix onthult terugkeer van verschillende succesvolle series voor 2024

Netflix onthult terugkeer van verschillende succesvolle series voor 2024

Verschillende succesvolle series van Netflix zullen dit jaar weer te zien zijn en de streamer verklapt welke dat zijn.
Netflix heeft bevestigd dat het tweede seizoen van de Koreaanse dramaserie Squid Game in 2024 wordt uitgezonden. Daarnaast kunnen we de tweede seizoenen van The Diplomat (US) en The Empress/Die Kaiserin en het derde seizoen van Bridgerton verwachten.

Squid Game

"Vooruitkijkend, ondanks de stakingen van vorig jaar die de lancering van sommige titels hebben uitgesteld, hebben we een grote, gedurfde programmering voor 2024," zei het bedrijf in zijn investeerdersbrief na de financiële resultaten.

Squid Game debuteerde op 17 september 2021 op Netflix en werd een wereldwijd fenomeen. De serie klokte meer dan 1,65B kijkuren in 28 dagen en bereikte 111 miljoen accounts, waarmee het de eerste Netflix-serie werd die de 100 miljoen leden bij de lancering overtrof. Het blijft de meest bekeken serie ooit op Netflix.

Seizoen twee zal Lee Byung-hun zien terugkeren als Front Man en Wi Ha-jun, die opnieuw het personage van politiedetective Jun-ho zal vertolken. Gong Yoo komt ook terug.

De nieuwe cast bestaat uit Yim Si-wan, Kang Ha-Neul, Park Sung-hoon, Yang Dong-geun, Park Gyu-young, Jo Yu-ri, Kang Ae-sim, Lee David, Lee Jin-uk, Choi Seung-hyun, Roh Jae-won en Won Ji-an.

Hwang Dong-hyuk keert terug als regisseur en uitvoerend producent voor het tweede seizoen van de serie, dat dit jaar in productie gaat.

The Diplomat (US)

The Diplomat (US), met Keri Russell in de hoofdrol, werd in mei vernieuwd met een tweede seizoen. Het politieke drama komt van Debora Cahn, die ook uitvoerend producent is naast Janice Wiliams, Russell en Alex Graves.

De serie volgt Kate Wyler (Russell) als de nieuwe Amerikaanse ambassadeur in het Verenigd Koninkrijk. Ze moet internationale crises oplossen, strategische allianties smeden in Londen en zich aanpassen aan haar nieuwe plaats in de schijnwerpers - en dat alles terwijl ze probeert te overleven in haar huwelijk met collega-diplomaat en politieke ster Hal Wyler (Rufus Sewell).

David Gyasi, Ali Ahn, Rory Kinnear en Ato Essandoh spelen ook hoofdrollen.

Netflix onthulde eerder dat Bridgerton, dat nu "ultra-sexy" is, in twee delen terugkeert - het eerste deel op donderdag 16 mei en het tweede op donderdag 13 juni. Het achtdelige drama is afkomstig van Shondaland van Shonda Rhimes.

The Empress, originele titel Die Kaiserin, tenslotte is een Duitse dramaserie die in september 2022 van start ging. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Devrim Lingnau als de gelijknamige Oostenrijkse keizerin Elisabeth van Beieren, Philip Froissant, Johannes Nussbaum en Almila Bagriacik.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

AngelineStacy
24 januari 2024, 19:52
Heeft iemand anders Squid Game gewoon niet gekregen? Het was heel raar! Misschien hebben zovelen van ons er daarom naar gekeken. Of in ieder geval geprobeerd.
0Vertaald vanuit het Engels
Log in om een reactie achter te laten