Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Fox geeft trailers vrij voor zijn nieuwe series

Fox geeft trailers vrij voor zijn nieuwe series

Fox heeft trailers vrijgegeven voor verschillende nieuwe series voor het uitzendseizoen 2024-25.
Het gaat om de trailers van de dramaseries Rescue: HI-Surf, Murder In A Small Town en Doc, en de geanimeerde comedyserie Universal Basic Guys. Je kunt over elke serie lezen en de trailers eronder bekijken.

15407 Fox-series
(met de klok mee: Murder in a Small Town, Doc, Universal Basic Guys en Rescue: HI-Surf)

Rescue: HI-Surf
Het bloedstollende Hawaii-redding drama Rescue: HI-Surf volgt het persoonlijke en professionele leven van de badmeesters die patrouilleren en de North Shore van O'ahu beschermen - het beroemdste en gevaarlijkste stuk kust ter wereld. Van uitvoerend producent/regisseur John Wells en uitvoerend producent/schrijver Matt Kester.

Video on youtube


Murder in a Small Town
Murder in a Small Town is gebaseerd op de Edgar Award-winnende boekenserie en volgt Karl Alberg (Rossif Sutherland), die naar een rustig kustplaatsje verhuist om zijn psyche te kalmeren die gehavend is door het politiewerk in de grote stad. Maar dit zachte paradijs heeft meer dan zijn deel aan geheimen en Karl zal een beroep moeten doen op alle vaardigheden die hem tot een detective van wereldklasse hebben gemaakt om de moorden op te lossen die aan zijn kust blijven aanspoelen.

Video on youtube


Doc
Doc is een nieuw medisch drama met Molly Parker in de hoofdrol als de hardwerkende, briljante Dr. Amy Larsen, hoofd interne geneeskunde en gezinsgeneeskunde in het Westside Hospital in Minneapolis. Nadat een hersenbeschadiging de laatste acht jaar van haar leven heeft gewist, moet Amy door een onbekende wereld navigeren waar ze zich geen patiënten meer kan herinneren die ze heeft behandeld, collega's die ze heeft gekruist, de zielsverwant van wie ze is gescheiden, de man van wie ze nu houdt en de tragedie waardoor ze iedereen heeft weggeduwd.

Video on youtube


Universal Basic Guys
De animatie-comedyserie Universal Basic Guys van makers Adam en Craig Malamut draait om twee broers, Mark en Hank Hoagies, die hun baan verliezen aan automatisering en $3.000 per maand krijgen in een nieuw basisinkomen-programma. Nu gebruiken ze hun vrije tijd en gratis geld om een doel te vinden in een wereld waar ze niet langer nodig zijn.

Helaas is de trailer van Universal Basic Guys niet beschikbaar gemaakt voor in Nederland.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten