Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Harry Potter en Welcome to Derry zijn ook niet langer HBO Max Originals

Harry Potter en Welcome to Derry zijn ook niet langer HBO Max Originals

Verwacht niet veel originele scripts met een groot budget op weg naar HBO Max.
Warner Bros. Discovery verandert zijn strategie als het gaat om big-budget series en zal titels zoals de aankomende Harry Potter-serie en It prequelserie Welcome to Derry van de streamer naar zijn lineaire netwerk HBO verplaatsen.

15590 Harry Potter

De Green Lantern-serie Lanterns maakt ook deel uit van deze strategiewisseling nadat het eerder op de dag een serieorder kreeg van HBO.

Het is niet duidelijk of The Penguin, die in september uitkomt, of Dune: Prophecy ook naar HBO verhuist. Bronnen zeiden dat over deze nog beslist moeten worden.

Het is duidelijk dat Harry Potter en Welcome to Derry na hun lineaire debuut op HBO Max te zien zullen zijn, maar de verhuizing straalt geen vertrouwen uit in originele scripts voor het door David Zaslav gerunde bedrijf.

Bij de lancering van de omgedoopte Max-dienst in april 2023, waar het series als Harry Potter bevestigde, verklaarde Zaslav: "Dit is echt een moment voor ons ... Dit is onze tijd. Dit is onze kans en alles is mogelijk," zei hij. "Ik heb het gevoel dat dit voor ons bedrijf ons rendez-vous met het lot is."

Na het stopzetten van de niet-gescripte divisie in 2022, lijkt het erop dat HBO Max ook in de toekomst niet het originele thuis zal zijn voor scriptseries met een groot budget.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten