Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Netflix denkt na over gratis abonnement

Netflix denkt na over gratis abonnement

Na een goedkoper abonnement met reclames zinspeelt Netflix over een volgende stap.
Het kan zomaar dat er in de nabije toekomst een gratis versie van Netflix beschikbaar komt. De streamingdienst is alle opties aan het bekijken om zo veel mogelijk abonnees aan zich te binden. Daarbij is nu dus ook deze nieuwe optie bijgekomen.

Netwerken

Bela Bejaria is Chief Content Officier bij Netflix en sprak tijdens de Upfront-presentatie van het bedrijf. “Betrokkenheid is de sleutel tot succes van streamen”, liet hij daar volgens ComicBook weten. Er werd gesproken over de in 2022 geïntroduceerde abonnementsvorm die goedkoper is maar daarvoor kijkers wel advertenties rondom de films en series krijgen. Nu wordt er gekeken naar een verdere stap.

Want om nog meer leden aan zich te binden wordt er op de burelen van Netflix gepraat over de optie om de streamingdienst gratis aan te bieden, waarbij deze gebruikers daar tegenover wel veel advertenties voorgeschoteld krijgen.

Ook zou het dan een optie zijn dat niet het volledige aanbod beschikbaar zal zijn, maar grote titels los gekocht kunnen worden. Voorlopig zijn er nog geen concrete plannen, maar het ligt het dus wel in de week om deze nieuwe route te bewandelen.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten