Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Updates over nieuwe Marvel-series van Brad Winderbaum

Updates over nieuwe Marvel-series van Brad Winderbaum

Brad Winderbaum, hoofd TV en Streaming van Marvel Studios, heeft op de officiële Marvel-podcast een paar details gegeven over aankomende series voor Disney+.
Daredevil: Born Again gaat in maart 2025 in première op Disney+. Agatha All Along komt in september 2024 en Eyes of Wakanda wordt ook 'ergens' in 2024 verwacht.



Winderbaum (foto), die verscheen op de Official Marvel Podcast, was enthousiast over wat er in het verschiet ligt.

"Daredevil is ongelooflijk", zei hij "Het is in sommige opzichten vergelijkbaar met X-Men '97, omdat het nieuw leven inblaast in iets waar de fans van houden, maar neemt het mee in een nieuwe richting. Deze personages zijn volwassener geworden. Het universum is anders dan het was. Dingen zijn veranderd. De maatschappij is veranderd.

Hij voegde eraan toe dat de personages "Matt en Wilson zijn veranderd en hun karakters gaan botsen op een manier die we nog nooit eerder hebben gezien. Het is niet langer genoeg om te proberen elkaar te vermoorden. Er speelt een heel politiek spel."

Eyes of Wakanda kreeg ook wat liefde van Winderbaum. "Dit is een verhaal over de geschiedenis van Wakanda. Het is geproduceerd door Ryan Coogler, geregisseerd door Todd Harris, die een van onze storyboard-artiesten is..... Het is een geweldige serie, de actie is waanzinnig, het verhaal is fantastisch. Het gaat zowel over de geschiedenis van Wakanda, maar het breidt zich ook uit naar het grotere MCU in verschillende tijdsperioden. Dus als je een fan bent van de films, denk ik dat deze serie een echte traktatie wordt."

Agatha All Along, waarin Kathryn Hahn haar rol uit Marvel's WandaVision uit 2021 zal hernemen, is "leuk" en "eng".

"Agatha is... echt leuk, maar het is echt eng en het wordt behoorlijk dramatisch," zei hij. "Ze is een geweldige antiheld en die serie... lokt je naar binnen met de pret van Halloween, en voor je het weet zit je te huilen. Het is een Marvel-achtige vorm van eng. Het is een Halloween-serie. Er staat dodelijk veel op het spel in deze serie. Het is een leuke, maar gevaarlijke rit."

Tot slot vertelde Winderbaum over de aankomende animatieserie Your Friendly Neighborhood Spider-Man. De serie richt zich op de beginjaren van Peter Parker.

"Er zitten geweldige wendingen in, maar de echte kracht is het ensemble, de buurt." Spider-Man zal ook personages bevatten die niet in het MCU voorkomen, aldus Winderbaum.

"(Showrunner) Jeff Trammel is op zo'n grote manier aan het spelen met personages als Peter Parker, maar ook Nico Minoru, Lonnie Lincoln, Harry Osborn en anderen die dit tienerensemble verder uitwerken."

Your Friendly Neighborhood Spider-Man wordt gestreamd op Disney+, maar heeft nog geen officiële releasedatum.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten