Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
SkyShowtime binnenkort toegankelijk voor Prime-leden in Nederland

SkyShowtime binnenkort toegankelijk voor Prime-leden in Nederland

SkyShowtime vanaf 5 augustus toegankelijk voor Prime-leden in Nederland via partnership met Prime Video
SkyShowtime wordt op 5 augustus voor het eerst beschikbaar via Prime Video Channels in Nederland. Prime-klanten kunnen zich abonneren op het kanaal voor €8,99 per maand als onderdeel van dit multi-market partnership via hun bestaande Amazon-accounts, met de vrijheid om op elk moment op te zeggen.

Op Prime Video kunnen kijkers straks genieten van SkyShowtime’s uitgebreide selectie aan wereldwijde blockbusters, nieuwe en exclusieve series en lokale originele content. Dit omvat onder meer alle vijf seizoenen van de wereldwijd populaire serie Yellowstone (2018), en de spin-offs 1883 en 1923, A Gentleman in Moscow, Apples Never Fall, Bargain, HALO (S1-S2), Mayor of Kingstown (S1-S3), Star Trek: Discovery (S1-5), The Family Stallone (S1-S2) en de SkyShowtime Original Series The Envoys (Los Enviados) (S1-S2), The Tattooist of Auschwitz en Veronika.

Netwerken

Julian Monaghan, Director of Channels voor Prime Video in Europa, zei: "We zijn blij dat we ons aanbod voor klanten uit kunnen breiden met de lancering van SkyShowtime op Prime Video in Spanje, Nederland, Polen en Zweden. Het diverse portfolio van SkyShowtime zal een fantastische toevoeging zijn aan onze service, waardoor Prime-leden in deze landen nog meer keuze hebben en wij voortbouwen op onze ambitie om de eerste entertainmentbestemming te worden voor onze klanten."

Monty Sarhan, CEO van SkyShowtime, voegde eraan toe: "We zijn verheugd om samen te werken met Amazon en SkyShowtime beschikbaar te maken via Prime Video. Deze deal stelt ons in staat ons bereik uit te breiden in enkele van onze belangrijkste markten en Amazon-klanten toegang te geven tot onze exclusieve series, kaskraker films en lokale originele content."
Hristina Georgieva, Chief Business Officer van SkyShowtime, zei: "We zijn blij om Prime Video toe te voegen aan het distributienetwerk van SkyShowtime, waardoor onze service nog toegankelijker wordt voor klanten in Nederland, Polen, Spanje en Zweden."

Na de recente lancering in Spanje en Nederland met Amazon Fire, versterken SkyShowtime en Amazon hun bestaande relatie en komen ze klanten tegemoet door nog meer opties te bieden voor het streamen van de service.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

JanWillemK
woensdag 31 juli, 08:39
Wat is het verschil met het gewoon afnemen van een abonnement via SkyShowtime zelf? De normale maandelijkse prijzen zijn namelijk hetzelfde dus een echte toevoeging heeft het niet op het bestaande aanbod van Amazon.
Als je nu SkyShowtime afneemt via hun eigen website dan krijg je nog 2 maanden korting ook

Het toevoegen van extra content heeft alleen een voordeel als de kosten ook hetzelfde blijven, zoals ze bij HBO hebben gedaan met Discovery, TLC, etc.
2
Futsudo
woensdag 31 juli, 10:32
Het is niet vreemd dat menig consument niets begrijpt van de aangekondigde samenwerking tussen SkyShowtime en Prime Video.

De streamingdienst SkyShowtime is op veel apparaten via een eigen app beschikbaar. Bijvoorbeeld op de bruikleendecoders Mediabox Next en Next Mini en de Android TV-decoders van KPN, Odido en binnenkort ook Delta gaat. Dit geldt ook voor de online mediaspelers Apple TV en Amazon Fire alsmede alle mediaspelers en diverse Smart TV platforms.

Bereik

SkyShowtime is op dit moment dan wel op veel apparaten beschikbaar, maar niet op allemaal. Zo is er nog geen app voor alle online platformen die door televisiefabrikanten gebruikt worden. Door het toevoegen van SkyShowtime aan de zogeheten Video Channels van Prime Video komt deze toegang er wel en wordt dus het huiskamerbereik van SkyShowtime groter. Ook hebben veel televisies via een speciale toets op de afstandsbediening directe toegang tot Prime Video en hierdoor dus ook SkyShowtime.
2
Log in om een reactie achter te laten