Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
CBS vernieuwt, cancelt en reboot

CBS vernieuwt, cancelt en reboot

Er is goed nieuws, slecht nieuws en nieuws waar de fans wel wat mee kunnen uit de stal van CBS (All Access).

Laten we beginnen met het nieuws waar fans van de jaren ‘80 serie Magnum, P.I. wel wat mee kunnen. CBS is op dit moment bezig om de Hawaiiaanse actieserie Magnum, P.I. weer nieuw leven in te blazen. De reboot zal geschreven worden door Peter Lenkov en Eric Guggenheim, beiden zijn ook verantwoordelijk voor de reboot van Hawaii Five-0 en MacGyver. Producenten zijn John Fox (The Blacklist) en John Davis (Timeless).

In de nieuwe serie zal het weer gaan draaien om Thomas Magnum, in de jaren ‘80 gespeeld door Tom Selleck, voormalig Navy SEAL. Magnum gaat na zijn diensttijd in Afghanistan (oorspronkelijk was dat Vietnam) in Hawaii aan de slag als privédetective. In de herstart zal Magnum ook hier hulp krijgen van collega-veteranen Theodore ‘TC’ Calvin en Orville ‘Rick’ Wright. De voormalige Britse MI6-agent, Jonathan Higgins, wordt in de nieuwe serie Juliet Higgins. Wie in de nieuwe serie de rol van Magnum gaat spelen is niet bekend. ABC was in 2016 bezig met een spin-off van de serie Magnum, P.I. waarin de dochter van Magnum, Lily, de boel zou over gaan nemen. Wanneer/of deze serie te zien zal zijn bij ABC is nog niet bekend.

Dan het slechte nieuws voor de fans van de CBS-serie Zoo. Deze krijgt geen vierde seizoen. Het derde seizoen eindigde op 21 september 2017 en die zal nu de boeken ingaan als seriefinale aflevering. De serie trok in het derde seizoen een gemiddelde van 2,65 miljoen kijkers, bijna 2 miljoen minder dan het tweede seizoen. Op dit moment is in Nederland het eerste seizoen van Zoo te zien op Netflix.

Het goede nieuws komt van CBS All Access en Netflix. Star Trek: Discovery krijgt een tweede seizoen. Hoewel de nieuwe serie Star Trek: Discovery pas in september in première ging bij CBS en Netflix zijn beide zenders kennelijk tevreden over de (gemengde) kritieken en kijkcijfers dat nu al besloten is om de serie een tweede seizoen te gaan geven. Marc DeBevoise, CBS Interactive president, liet weten in een persverklaring: “We zijn trots op de cast en crew dat zij de erfenis van Star Trek met succes hebben voortgezet.”

Star Trek: Discovery speelt zich tien jaar voor Star Trek: Original Series af, maar de kritieken zeggen dat de nieuwe Star Trek: Discovery te futuristisch is en ook zou de bemanning zich niet gedragen als de normale Starfleet-organisaties, veelal vredelievend personeel. De kijkers zijn er en ook zijn er andere geluiden te horen die de nieuwe Star Trek: Discovery juist heel goed vinden. Wanneer het tweede seizoen te zien zal zijn, is niet bekendgemaakt. Op 29/30 oktober wordt de zevende aflevering uitgezonden bij CBS All Access en Netflix.

Had jij gehoopt dat Zoo een vierde seizoen zou krijgen? Wat denk jij van de nieuwe Star Trek? Heb jij in de jaren ‘80 gekeken naar Magnum, P.I.?





Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (5)

JanWillemK
25 oktober 2017, 14:16
Van Zoo had ik het wel verwacht.. De serie ging snel achteruit.
0
fritzthefox
25 oktober 2017, 15:20
ik vondzoo al in het 2de seizoen al een stuk minder,dus:voor mij hoeft het niet meer
0
svandenberg86
26 oktober 2017, 09:43
Heb seizoen 3 van Zoo nog met moeite afgekeken, blij dat er geen seizoen 4 komt..
0
Helgoned
26 oktober 2017, 20:32
Mooi van Star Trek: Discovery. Ben benieuwd wat ze van Magnum P.I. gaan maken, van Hawaii Five-0 hebben ze gelukkig wel wat moois gemaakt.
0
Tooky86
28 oktober 2017, 14:44
Zoo is geen verrassing, maar het is altijd jammer als een serie geen waardig einde krijgt.
0
Log in om een reactie achter te laten