Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Netflix vernieuwt en maakt castinglijst Daredevil iets langer

Netflix vernieuwt en maakt castinglijst Daredevil iets langer

Netflix heeft drie series vernieuwd en cast de moeder van Matt Murdock in Daredevil.

We beginnen met het derde seizoen van Daredevil, de Marvel/Netflix superheldenserie. In het derde seizoen keert Vincent D’Onofrio terug als Kingpin en is Wilson Bethel is gecast als mysterieuze FBI-agent en er komt nog een belangrijk karakter in het derde seizoen bij.

Dat is Joanne Whalley (foto, The White Princess), zij zal in het derde seizoen Sister Maggie gaan spelen. En de non is niet alleen een zorgzame zuster maar ook de moeder van Matt Murdock a.k.a. Daredevil (Charlie Cox). In de stripreeks wordt er al snel verteld dat Sister Maggie de moeder is van de hoofdpersoon, maar voor nu wordt ze in de serie omschreven als ‘een sterke non die zegt waar het op staat en zeer begaan is met de veiligheid van Matt'.
Embed from Getty Images
De productie van het derde seizoen van Daredevil is al twee maanden in volle gang en het is de bedoeling dat nog dit jaar het nieuwe seizoen van Daredevil op Netflix te zien zal zijn. Maar eerst is het tijd voor Jessica Jones, het tweede seizoen van deze Marvel superheldenserie gaat op 8 maart 2018 van start bij Netflix.

Er is meer Netflix nieuws. De streamingdienst heeft aangekondigd dat drie series zijn vernieuwd.

Suburra, de eerste originele Italiaanse Netflix-serie, krijgt een tweede seizoen. De misdaadserie Suburra, gebaseerd op het gelijknamige boek, vertelt het verhaal over een badplaats in de buurt van Rome dat een gokparadijs en het strijdtoneel is voor een machtige familie, de maffia en corrupte politici.

De documentaireserie Chef’s Table krijgt een vijfde seizoen en heeft als subtitel Pastry. Het vijfde seizoen zal vanaf 13 april gestreamd worden bij Netflix.

De komedieserie One Day at a Time (2017) is volgens meerdere bronnen al vernieuwd met een derde seizoen, maar Netflix heeft het nieuws nog niet bevestigd. In de remake van de televisieklassieker zorgt een recent alleenstaande Cubaanse-Amerikaanse moeder voor haar tienerdochter en zoon, samen met haar ouderwetse moeder. Het is de bedoeling dat het derde seizoen van One Day at a Time (2017) begin 2019 te zien zal zijn bij Netflix.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten