Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Boek All Our Wrong Todays in ontwikkeling om serie te worden

Seth MacFarlane en Amy Pascal zijn bezig een televisie-adaptatie te maken van het boek All Our Wrong Todays voor Peacock.

Het boek van Elan Mastai werd in 2018 gepubliceerd en is een verbluffend tijdreis liefdesverhaal dat alternatieve versies van onszelf op dramatische en vaak ook onverwachte manieren verkent. All Our Wrong Todays vertelt het verhaal van de wereld van Tom Barren, die zich afspeelt in 2016, waar technologie alle problemen van de mensheid heeft opgelost - er is geen oorlog, geen armoede en geen onrijpe avocado's meer. Helaas is Tom niet blij. Hij is het meisje van zijn dromen kwijt. En wat doe je als je diepbedroefd bent en een tijdmachine hebt? Iets stoms.

Tom is gestrand in een vreselijke alternatieve realiteit en is wanhopig om zijn fout te herstellen en naar huis te gaan. Tot het moment dat hij wonderbaarlijk onverwachte versies van zijn gezin, zijn carrière en de vrouw ontdekt die misschien wel de liefde van zijn leven is. Nu staat Tom voor een onmogelijke keuze: gaat hij terug naar zijn perfecte maar liefdeloze leven of blijf in onze rommelige realiteit met een soulmate aan zijn zijde. Zijn zoektocht naar het antwoord voert hem langs continenten en tijdlijnen in een reis om er uiteindelijk achter te komen wie hij werkelijk is en wat zijn toekomst zou moeten zijn.


Seth MacFarlane

Mastai, schrijver van This Is Us, schrijft de aanpassing samen met MacFarlane en Erica Huggins.

Seth McFarlane (The Orville) werkt niet alleen samen met Amy Pascal om het boek van Mastai te ontwikkelen voor de NBCU-steamingdienst, maar hij heeft nog meer projecten op stapel staan, zoals een remake van Smokey and the Bandit, The Winds of War en een drama over Carlotta Walls.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst