Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Disney+ besteld serie Percy Jackson & The Olympians

Disney+ besteld serie Percy Jackson & The Olympians

Percy Jackson komt officieel naar de televisie. Disney+ heeft een serieorder overhandigd aan Percy Jackson & The Olympians.
De serie komt van Rick Riordan, die de originele boekenreeks schreef, dat meer dan 180 miljoen keer over de toonbank ging, en Jon Steinberg de mede-maker van FX op Hulu's aankomende serie The Old Man. Het paar zal de pilot schrijven met de regie van James Bobin, regisseur van The Mysterious Benedict Society. Het trio zal ook uitvoerend produceren.

De productie gaat deze zomer van start en de casting is momenteel aan de gang. Percy Jackson & The Olympians zal worden geproduceerd door 20th Television.

De serie werd aangekondigd door Riordan op sociale media (je kunt de video hieronder zien).

Percy Jackson en de Olympiërs vertelt het fantastische verhaal van een twaalfjarige moderne halfgod, Percy Jackson, die net in het reine komt met zijn nieuwe bovennatuurlijke krachten wanneer de hemelgod Zeus hem beschuldigt van het stelen van zijn meester-bliksemschicht. Nu moet Percy door Amerika trekken om het te vinden en de orde in Olympus te herstellen.

De boekenreeks werd eerder aangepast als een film Percy Jackson & The Olympians : The Lightning Thief in 2010, gevolgd door Percy Jackson: Sea of ​​Monsters in 2013.

Ayo Davis, president van Disney Branded Television, zei: "Met Rick Riordan, Jon Steinberg en Dan Shotz die ons creatieve team leiden, zijn diep in het creëren van een meeslepende tv-serie die de heroïsche mythologische personages waardig is. We staan ​​te popelen om Disney+-publiek uit te nodigen voor verhalen die trouw zijn aan de blockbuster-franchise en vol anticipatie, humor, verrassing en mysterie.”

20th Television President Karey Burke voegde toe: "Het is een missie geweest voor zovelen van ons bij dit bedrijf om Rick Riordan's briljante Percy Jackson-boeken naar Disney+ te brengen, evenals voor Rick zelf, en Jon, Dan, James en het uitstekende team dat ze hebben verzameld. Dankzij onze vrienden bij Disney Branded Television onder leiding van Ayo en Disney Streaming onder leiding van Michael, wordt dit een aanpassing voor alle leeftijden, met alle spanning, actie en mythologie die fans van de boeken verwachten en waar ze van houden."
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten