Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Overzicht nieuwe series in november 2022

In november 2022 staan er weer nieuwe series op het programma. Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.

Hieronder staan alle* series** die nieuw zijn en in oktober 2022 hun première beleven.

*

A Spy Among Friends


Te zien vanaf: Dinsdag 1 november bij ITV.
Het verhaal: A Spy Among Friends volgt het overlopen van de beruchte Britse inlichtingenofficier en KGB-dubbelagent, Kim Philby, door de lens van zijn complexe relatie met MI6-collega en goede vriend Nicholas Elliott. De serie onderzoekt spionage door middel van hun vriendschap, waarvan de gevolgen de Oost-West-relaties tot op de dag van vandaag beïnvloeden.
De cast: Guy Pierce, Damian Lewis, Anna Maxwell Martin, Adrian Edmondson, Stephen Kunken en vele anderen.
Genre: Miniserie
Land van herkomst: Groot-Brittannië
Nog geen trailer beschikbaar

*

Blockbuster


Te zien vanaf: Donderdag 3 november bij Netflix.
Het verhaal: Blockbuster is een comedy die zich afspeelt in de laatste Blockbuster Video in Amerika. Het onderzoekt wat er nodig is – en meer specifiek wie er nodig zijn– om een klein bedrijf tegen alle verwachtingen in te laten slagen.
De cast: Melissa Fumero, Randall Park, Tyler Alvarez, Madeleine Arthur, Olga Merediz, J.B. Smoove en vele anderen.
Genre: Comedy
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Das Netz


Te zien vanaf: Donderdag 3 november bij Das Erste.
Het verhaal: Das Netz draait om Strafpleiter Lea Brandstätter, die aan moet zien hoe haar vriend David, een succesvolle scout voor jonge voetbaltalenten, in zijn auto verbrand. Tegelijkertijd sterft een jonge man, door een messteek, in de armen van zijn beste vriend: de Hooligan Marcel Fork – en meer nog, ook de journalist Bosch raakt bij een ongeluk zwaar gewond. Lea zoekt naar antwoorden naar aanleiding van de dood van David, maar stuit daarbij telkens weer op nieuwe vragen, die haar uiteindelijk naar een internationaal netwerk van uitbuiting, corruptie en intriges voeren.
De cast: Surho Sugaipov, Husam Chadat, David Masterson, Patrick Joswig, Dmitry Brauer, Raymond Thiry en vele anderen.
Genre: Misdaad
Land van herkomst: Oostenrijk
Nog geen trailer beschikbaar

*

Lopez vs. Lopez


Te zien vanaf: Vrijdag 4 november bij NBC.
Het verhaal: Lopez vs. Lopez gaat over een familie uit de arbeidersklasse over disfunctie, herverbinding en alle pijn en vreugde daartussenin.
De cast: Brice Gonzalez, George Lopez, Mayan Lopez, Elenis Leyva, Matt Shively en vele anderen.
Genre: Comedy
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Dangerous Liaisons


Te zien vanaf: Zondag 6 november bij Starz.
Het verhaal: Dangerous Liaisons vertelt de verhalen van Marquise de Merteuil en de Vicomte de Valmont vanaf het moment dat ze elkaar ontmoeten als gepassioneerde jonge minnaars in het 18e-eeuwse Parijs aan de vooravond van de revolutie. Gedreven om de fouten uit hun verleden recht te zetten, stijgt het paar op uit de sloppenwijken en beklimt de hoogten van de Franse aristocratie, waarbij ze zowel de adel als elkaar verleiden en manipuleren om te overleven.
De cast: Alice Englert, Nicholas Denton, Carice van Houten, Michael McElhatton, Lesley Manville, Paloma Faith en vele anderen.
Genre: Historische drama
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

The Calling


Te zien vanaf: Donderdag 10 november bij Peacock.
Het verhaal: NYPD-detective Avraham Avrahams geloof in de mensheid is zijn superkracht als het gaat om het ontdekken van de waarheid. Geleid door een diep gevoel van spiritualiteit en religieuze principes, moet Avraham in The Calling zijn eigen menselijkheid in twijfel trekken wanneer een schijnbaar routinematig onderzoek op zijn kop wordt gezet.
De cast: Jeff Wilbusch, Juliana Canfield, Karen Robinson, Michael Mosley en vele anderen.
Genre: Misdaad
Land van herkomst: Amerika
Nog geen trailer beschikbaar

*

The English


Te zien vanaf: Donderdag 10 november bij BBC One.
Het verhaal: The English speelt zich af in het mythische Midden-Amerikaanse landschap in 1890. Emily Blunt schittert als een Engelse die in het nieuwe en wilde landschap van het Westen arriveert om wraak te nemen op de man die volgens haar verantwoordelijk is voor de dood van haar zoon.
De cast: Emily Blunt, Chaske Spencer, Ciarán Hinds, Rafe Spall, Tom Hughes, Toby Jones en vele anderen.
Genre: Western
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Mammals


Te zien vanaf: Vrijdag 11 november bij Prime Video.
Het verhaal: Mammals volgt het verhaal van Jamie, een chef-kok wiens wereld instort wanneer hij schokkende geheimen ontdekt over zijn zwangere vrouw, Amandine. Jamie gaat op zoek naar antwoorden met de hulp van zijn zwager Jeff. Door deze jacht worden de scheuren in Jeffs huwelijk met Jamie's zus Lue ook groter.
De cast: James Corden, Colin Morgan, Melia Kreiling en vele anderen.
Genre: Dramedy
Land van herkomst: Groot-Brittannië
Video on youtube


*

Tulsa King


Te zien vanaf: Zondag 13 november bij Paramount+.
Het verhaal: In Tulsa King staat de legendarische gangster Sal uit New York City voor de verrassende taak om zijn Italiaanse maffiafamilie terug te brengen naar de gemoderniseerde, rechttoe rechtaan stad Kansas City, MO. Daar ontmoet Sal verrassende en nietsvermoedende personages die hem volgen op zijn onconventionele pad naar de macht.
De cast: Sylvester Stallone, Jay Will, Max Casella, Domenick Lombardozzi, Vincent Piazza, Dana Delany en vele anderen.
Genre: Drama
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Geldwolven


Te zien vanaf: Maandag 14 november bij Streamz.
Het verhaal: Tom Van Dyck kruipt in Geldwolven in de huid van de timide fraude-expert Frank De Jong. Die heeft zijn vertrouwen in de goedheid van de wereld verloren. Hij ontdekt langzamerhand een heel andere kant van zichzelf, een duistere kant die nooit eerder aan het licht kwam. Wanneer hij besluit samen te werken met zijn tegenpool Chris De Wulf, evolueert hij naar een meesterbrein, een wolf in schaapskleren die iedereen te snel af is.
De cast: Tom Van Dyck, Monic Hendrickx, Joren Seldeslachts, Jade Olieberg, Kim Hertogs, Yannick Jozefzoon en vele anderen.
Genre: Drama
Land van herkomst: België
Video on youtube


*

The Santa Clause


Te zien vanaf: Woensdag 16 november bij Disney+.
Het verhaal: Op de drempel van zijn 65e verjaardag realiseert Scott Calvin zich in The Santa Clause dat hij niet voor altijd de Kerstman kan zijn. Hij begint stappen over te slaan in zijn taken als Kerstman, en nog belangrijker, hij heeft een gezin dat zou kunnen profiteren van een leven in de normale wereld, vooral zijn twee kinderen die op de Pool zijn opgegroeid. Met veel elfen, kinderen en familie om te behagen, gaat Scott op zoek naar een geschikte vervangende kerstman terwijl hij zijn gezin voorbereidt op een nieuw avontuur in een leven ten zuiden van de pool.
De cast: Tim Allen, Elizabeth Mitchell, Kal Penn, Elizabeth Allen-Dick, Austin Kane, Rupali Redd en vele anderen.
Genre: Comedy
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

1899


Te zien vanaf: Donderdag 17 november bij Netflix.
Het verhaal: In 1899, aan het begin van de 20e eeuw, ontdekten Europese passagiers op een schip dat naar de Nieuwe Wereld voer, verenigd door hun hoop en dromen van een beloofd land, een spookschip dat op drift was op open zee en dat hun reis in een nachtmerrie zou veranderen.
De cast: Aneurin Barnard, Miguel Bernardeau, Jonas Bloquet, Yann Gael, Anton Lesser, Andreas Pietschmann en vele anderen.
Genre: Horror
Land van herkomst: Duitsland & Amerika
Video on youtube


*

Echo 3


Te zien vanaf: Dinsdag 22 november bij Apple TV+.
Het verhaal: Wanneer in Echo 3 de briljante wetenschapper Amber Chesborough verdwijnt langs de grens tussen Colombia en Venezuela, proberen haar broer en haar man - beiden elite-commando's van het Amerikaanse leger - haar te vinden te midden van een guerrillaoorlog, waarbij ze ontdekken dat de vrouw van wie ze houden misschien een geheim heeft.
De cast: Luke Evans, Michien Huisman, Jessica Collins en vele anderen.
Genre: Avonturen
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Pitch Perfect: Bumper in Berlin


Te zien vanaf: Woensdag 23 november bij Peacock.
Het verhaal: In Pitch Perfect: Bumper in Berlin verhuist Allen naar Duitsland om zijn muziek carrière nieuw leven in te blazen wanneer één van zijn nummers een hit wordt in Berlijn.
De cast: Adam DeVine, Flula Borg, Jameela Jamil, Sarah Hyland, Lera Abova en vele anderen.
Genre: Comedy
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Wednesday


Te zien vanaf: Woensdag 23 november bij Netflix.
Het verhaal: Uit de verbeelding van Tim Burton, is Wednesday een ontdekkend, bovennatuurlijk mysterie over Wednesday Addams' jaren als student op Nevermore Academy, waar ze haar opkomende paranormale vermogen onder de knie probeert te krijgen. Ze een monsterlijke moordpartij probeert te verijdelen die de lokale stad heeft geterroriseerd. En ook nog het moordmysterie wil op lossen waar haar ouders 25 jaar geleden in verwikkeld raakten. Dit alles terwijl ze tussen haar nieuwe en zeer verwarde relaties op Nevermore probeert te navigeren. 'Knip knip'.
De cast: Jenna Ortega, Catherine Zeta-Jones, Luis Guzman, Thora Birch, Riki Lindhome, Jamie McShane en vele anderen.
Genre: Fantasy
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Willow


Te zien vanaf: Woensdag 30 november bij Disney+.
Het verhaal: Tientallen jaren na de gebeurtenissen in de originele film, introduceert Willow geheel nieuwe personages in het betoverde rijk van feeënkoninginnen en tweekoppige Eborsisk-monsters, en verwelkomt de gelijknamige held, Willow Ufgood, weer.
De cast: Warwick Davis, Dempsey Bryk, Ellie Bamber, Ruby Cruz, Erin Kellyman, Tony Revolori en vele anderen.
Genre: Fantasy
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*Het kan zijn dat er tijdens het publiceren van deze lijst nog datums bekend worden gemaakt, helaas is dit niet te voorkomen. Maar geef het in de reacties door als je nog een serie bent tegengekomen of er een datum is gewijzigd.

** Na overleg hebben we besloten om programma’s, zoals reality-, competitie-, documentaire-, huis en tuin-, spel-, kook-, praat-, sport-, special interest- en kinder(animatie)programma’s, niet meer op te nemen in dit overzicht. In het maandelijkse start- en premièredatums overzicht staan ze nog wel.
Veel kijkplezier en tot volgende maand.
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_JanWillemK
31 okt 2022 19:23 -
Ik heb wel weer zin in Criminal Minds maar ik baal wel enorm dat zowel Matthew als Daniel er niet meer bij zijn.

A Spy Among Friends en Wednesday gaan op de kijklijst voor later.

De video onder A Spy Among Friends is overigens niet de trailer van de serie maar van de documentaire Spy Wars.
Reageer
avatar_BlackBiker
01 nov 2022 18:28 - 01 nov 2022 18:29
Wednesday, 1899 en in iets mindere mate Echo 3 lijken mij erg interessant voor deze maand.
Reageer