Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Gelimiteerde serie over Siegfried & Roy in de maak bij AppleTV+

Gelimiteerde serie over Siegfried & Roy in de maak bij AppleTV+

Only Murders in the Building-medebedenker John Hoffman neemt illuonisten-duo Siegfried en Roy als inspiratie voor zijn volgende project.
Apple TV+ ontwikkelt een gelimiteerde serie over de showbizz-illusionisten in Las Vegas, gebaseerd op de originele Apple podcast Wild Things: Siegfried & Roy. Het is geschreven en geproduceerd door Hoffman en komt van Imagine Television.

De serie wordt verteld vanuit verschillende perspectieven en vertelt het verhaal van het duo dat het concept van illusie versus realiteit tot het uiterste drijft - totdat de tragedie herkadert en een geheel nieuw mysterie opent rond hun laatste noodlottige show in Las Vegas.



Siegfried (l. foto) en Roy (r. foto) waren een duo van Duits-Amerikaanse entertainers, vooral bekend om hun optredens met witte leeuwen en tijgers. Siegfried Fischbacher stierf in januari van dit jaar, terwijl Roy Horn, geboren als Uwe Horn, vorig jaar stierf aan Covid. Tijdens een optreden in de Mirage in Las Vegas in 2003 viel een witte tijger Roy aan en verwondde hem hevig.

Brian Grazer, Ron Howard, Tony Hernandez, Lilly Burns en Kristen Zolner zullen samen met James Seidman uitvoerend produceren voor Imagine Television. Will Manati, uitvoerend producent van de podcast, zal ook optreden als uitvoerend producent van de serie naast Steven Leckart, de filmmaker achter de podcast.

Wild Things: Siegfried & Roy is een originele Apple-podcast. AppleTV+ heeft een voorliefde voor het aanpassen van podcasts naar televisieseries zoals The Shrink Next Door, een podcast die is aangepast tot een dramaserie met in de hoofdrollen Will Ferrell en Paul Rudd.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten