Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Vision-serie in de maak bij Marvel.

Vision-serie in de maak bij Marvel.

Een tweede Marvel's WandaVision spin-off serie gericht op Paul Bettany's Vision is in de maak bij Marvel Studios voor Disney+.
De serie, vooralsnog getiteld Vision Quest, richt volgende week een schrijverskamer in. De superheldenserie zal gaan over The Vision (Bettany) die probeert zijn geheugen en menselijkheid terug te krijgen. Hoewel de focus op Vision ligt, is er een mogelijkheid dat ook Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) verschijnt, wat logisch zou zijn gezien de onderlinge verbondenheid van de verhalen van de twee personages in de MCU.

Marvel's WandaVision

Net als bij de al eerder aangekondigde Marvel's WandaVision-spin-off, Agatha: Coven of Chaos, met als voornamelijkste castlid Kathryn Hahn, staat Vision Quest onder toezicht van WandaVision-maker, schrijver en uitvoerend producent Jac Schaeffer. Vertegenwoordigers van Marvel Studios en Bettany weigerden echter commentaar.

De nieuwe spin-off wordt door sommigen onofficieel het White Vision-project genoemd, naar de meest recente versie van het personage op het scherm. White Vision, geïntroduceerd aan het einde van de achtste aflevering van Marvel's WandaVision, is gemaakt door S.W.O.R.D. door het lichaam van Vision te herbouwen en te reactiveren en op een missie te worden gestuurd om Wanda en haar 'Voorwaardelijke' Vision te vernietigen.

De twee Visions hadden een epische confrontatie in de laatste negende aflevering van Marvel's WandaVision. 'Voorwaardelijke' Vision scande de herinneringen aan White Vision, die door alle reguliere Vision-momenten in de MCU ging tot het moment dat Thanos hem vernietigde. In een moment van duidelijkheid verklaarde White Vision: "I Am Vision", dook naar de lucht en verdween, het opzetten van de mogelijke spin-off.

Bettany was terughoudend over het opnieuw opnemen van zijn rol na Marvel's WandaVision, een kritische en commerciële hit die 23 Emmy-nominaties opleverde, waaronder nominaties voor Bettany en Olsen.

"Het was een mooi hoogtepunt voor al deze dingen die Lizzie en ik samen hebben gedaan", zei Bettany tijdens een Deadline Contenders TV: The Nominees 2021-panel. "We hebben echt een weg voor onszelf gevonden, en deze was anders van toon dan die films. Maar je weet nooit met Marvel, of je klaar bent of niet. Dus ik wil het nog niet het einde noemen. Dit was een van de meest creatieve ervaringen van mijn leven, vreugdevol en vrij, waardoor deze show werd gemaakt. Het was zo geweldig om het door een publiek omarmd te zien zoals het was.”

Hieronder kun je nogmaals kijken naar de trailer van Marvel's WandaVision, waar Bettany's karakter Vision voor het eerst in een serie te zien was.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (4)

JanWillemK
1 november 2022, 09:47
Marvel steelt mij teleur de laatste tijd.
Ik vond Hawkeye nog de leukste van de series die de afgelopen tijd zijn uitgekomen... en dat was grotendeels door de humor en niet het verhaal.

Loki en WandaVision waren OK, The Falcon and the Winter Soldier heb ik niet gekeken, Moon Knight was niet goed en She-Hulk was verschrikkelijk.
Zelfs de onlangs uitgekomen films zijn niet goed.

Vision is dood, laat dat zo.
4
svandenberg86
5 november 2022, 17:08
Hawkeye en The Falcon and the winter soldier vind ik echt wel een mooie toevoegen aan het MCU. De rest vind ik allemaal niet echt nodig, maar als Marvel fan kijk ik wel alles :)
1
Spheric
6 november 2022, 10:34
Heb het ook wat gehad met Marvel. Er komt teveel brol uit en ook in de comics is het een stortvloed om zoveel mogelijk er uit te halen. In het begin van het mcu was alles nog speciaal en nieuw. Nu is alles een eindeloze oninteressante copy.
0
BlackBiker
1 november 2022, 18:33
Er komt ook geen einde aan die Marvel zut. Naar mijn idee zijn ze het bij Disney echt te veel aan het uitmelken.
Na Endgame heb ik eigenlijk niets goeds meer gezien en de TV series volg ik niet eens meer. Behalve dan She-Hulk omdat dit na de eerste aflevering echt leuk leek te worden. Wat helaas ook niet zo was...
3
Log in om een reactie achter te laten