Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Netflix bestelt gelimiteerde serie Zero Day met Robert De Niro

Netflix bestelt gelimiteerde serie Zero Day met Robert De Niro

De thrillerserie over een samenzwering, met Robert De Niro in de hoofdrol en als uitvoerend producent, gaat over hoe mensen omgaan met een wereld in crisis.
Uitvoerend producenten Eric Newman en Noah Oppenheim creëerden de gelimiteerde serie van zes afleveringen en uitvoerend producent Lesli Linka Glatter zal de serie regisseren.

Netflix onthulde meer over de Zero Day serie in een persbericht:

"Netflix kondigde vandaag de nieuwe gelimiteerde serie Zero Day aan, een thrillerserie van bedenker/uitvoerend producent Eric Newman onder zijn Grand Electric Productions deal met Netflix, en bedenker/uitvoerend producent Noah Oppenheim.



Hoofdrolspeler/uitvoerend producent Robert De Niro (foto) schittert en produceert in zijn eerste televisieserie.

Zero Day stelt de vraag waar iedereen aan denkt: hoe vinden we de waarheid in een wereld in crisis, een wereld die lijkt te worden verscheurd door krachten buiten onze controle? En in een tijdperk dat bol staat van complottheorieën en uitvluchten, hoeveel van die krachten zijn producten van ons eigen handelen, misschien zelfs van onze eigen verbeelding?

Eric Newman (The Watcher, Narcos, Narcos: Mexico) en Noah Oppenheim (The Thing About Pam) zijn makers, schrijvers en uitvoerend producenten van Zero Day voor Grand Electric. Pulitzer Prize-winnaar Michael S. Schmidt is bedenker en uitvoerend producent. Jonathan Glickman (Wednesday) is eveneens uitvoerend producent. Regisseur en uitvoerend producent Lesli Linka Glatter (Homeland, Mad Men en Love and Death) regisseert alle afleveringen."

Eric Newman vertelde: "Ik ben een levenslange fan van Robert De Niro. Om hem als producerende partner en acteur in deze serie te hebben gaat mijn stoutste dromen te boven. En Lesli Linka Glatter heeft zoveel van mijn favoriete televisie-afleveringen geregisseerd; zij was onze duidelijke eerste keuze om deze serie te regisseren. Ik ben Netflix dankbaar voor hun voortdurende vertrouwen en steun en ik vind het geweldig om met het geweldige creatieve team van Noah, Lesli en Jonathan samen te werken aan deze actuele (en angstaanjagende) serie."

Noah Oppenheim citeerde Pulitzer Prize winnende journalist Michael S. Schmidt en "de verhalen die hem 's nachts wakker hielden" voor vroege inspiratie, en voegde eraan toe: "Om deze thriller tot leven te zien komen, met de legendarische Robert De Niro in de hoofdrol, is meer dan we hadden kunnen hopen."

Peter Friedlander, Vice President of Scripted Series, Netflix, VS en Canada zei het volgende: "Zero Day is een sluwe, hartverscheurende thriller die het publiek op het puntje van hun stoel zal houden. Wat een eer om dit A-list kaliber talent bij elkaar te hebben, aangevoerd door de iconische Robert De Niro en tot leven gebracht door de ongeëvenaarde talenten van Eric Newman, Noah Oppenheim, Lesli Linka Glatter en Michael S. Schmidt."

Een premièredatum wordt later bekend gemaakt.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten