Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Daisy Ridley gecast in The Better Liar van Amazon Studios

Daisy Ridley gecast in The Better Liar van Amazon Studios

Amazon Studios is een samenwerking aangegaan met The Tornante Company voor de ontwikkeling van The Better Liar.
The Better Liar is een dramaserie gebaseerd op het gelijknamige boek van Tanen Jones. Daisy Ridley zal de hoofdrol spelen in de adaptatie, geschreven en geproduceerd door Raelle Tucker (True Blood).

In The Better Liar, wanneer een vrouw een look-alike inhuurt in een poging de dood van haar zus te verbergen en hun gedeelde erfenis op te eisen, legt haar bedrog een web van gevaarlijke geheimen bloot. Siobhan Bachman produceert ook voor The Tornante Company.



Dit zou de eerste televisierol zijn voor Ridley (foto), die waarschijnlijk het best bekend is als Rey in de Star Wars-trilogie tussen 2015 en 2019. Ze heeft de noir thriller Magpie gefilmd, gebaseerd op een door haar ontwikkeld verhaal, en zal binnenkort te zien zijn in The Marsh King's Daughter en Young Woman and the Sea.

Tucker is onder een algemene deal bij Amazon Studios waar ze dient als showrunner op de komende wereldwijde thriller-dramaserie The Power. Haar eerdere televisiecredits omvatten Supernatural, True Blood, The Returned (US), Jessica Jones en Sacred Lies.

Jones' debuutroman The Better Liar is gepubliceerd in de VS, het Verenigd Koninkrijk en het Gemenebest, Nederland en Zuid-Korea.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten