Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Cast bekend gemaakt van misdaadserie NCIS: Sydney

Cast bekend gemaakt van misdaadserie NCIS: Sydney

NCIS: Sydney heeft zijn agenten gevonden. Paramount+ heeft de cast bekend gemaakt van de nieuwste NCIS-serie in de franchise.
In de internationale debuutversie van de decennialange franchise voor Paramount+ en Network 10 spelen Olivia Swann (DC's Legends of Tomorrow) als NCIS Special Agent Michelle Mackey en Todd Lasance (Spartacus: War of the Damned) als Sergeant Jim 'JD' Dempsey de hoofdrollen.

Het duo wordt vergezeld door Sean Sagar (Fate: The Winx Saga) als NCIS Special Agent DeShawn Jackson, Tuuli Narkle (Bad Behaviour) als AFP Liaison Officer Constable Evie Cooper, Mavournee Hazel (Halifax: Retribution) als AFP Forensic Scientist Bluebird 'Blue' Gleeson en William McInnes (Rake) als AFP Forensic Pathologist Dr Roy Penrose.

13669 Cast NCIS: Sydney
Van links naar rechts: Mavournee Hazel, William McInnes, Tuurli Narkle, Todd Lasance, Olivia Swann en Sean Sagar.

NCIS: Sydney, geproduceerd door Endemol Shine Australia, wordt momenteel gefilmd in de Australische havenstad en zal later worden gelanceerd op Paramount+ en de Australische omroep. De serie volgt het eclectische team van Amerikaanse NCIS-agenten en de Australische federale politie (AFP), die deel uitmaken van een multinationale taskforce om scheepsmisdaden in het meest omstreden stukje oceaan ter wereld onder controle te houden.

Paramount Australia and New Zealand Head of Drama Rick Maier zei dat "een van de meest geliefde franchises ter wereld in handen is van een van onze beste productiemaatschappijen".

"NCIS: Sydney is opwindend voor ons allemaal bij Paramount en we hopen dat het een van de meest langverwachte opdrachten van het jaar is," voegde hij eraan toe.

Lindsey Martin, CBS Studios' hoofd van internationale coproducties en ontwikkeling, zei: "We zijn verheugd om de NCIS-franchise, een van onze krachtigste en meest iconische televisie-IP's, over de grenzen heen uit te breiden naar Australië."

NCIS: Sydney werd vorig jaar gelanceerd en wordt voor CBS Studios en Paramount Australia geproduceerd door Endemol Shine Australia en buiten Australië gedistribueerd door Paramount Global Content Distribution.

NCIS, wat staat voor Naval Criminal Investigative Service, ging twintig jaar geleden van start en is sindsdien uitgebreid over de hele VS met versies in Los Angeles, New Orleans en Hawaï.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten