Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Jason Bateman (Ozark) speelt hoofdrol in Netflix-serie gebaseerd op Esquire-artikel Daddy Ball

Jason Bateman (Ozark) speelt hoofdrol in Netflix-serie gebaseerd op Esquire-artikel Daddy Ball

Netflix en Aggregate hebben gezegevierd in een biedingsstrijd om de rechten op het Esquire-artikel Daddy Ball van schrijver David Gauvey Herbert uit 2021.
Er lagen acht aanbiedingen op tafel, maar Netflix won de serie met een volledige aankoop voor een niet nader genoemd bedrag in verhouding tot de vraag. Netflix en Aggregate zullen een nieuwe titel vinden, maar het bronmateriaal zal worden ontwikkeld als een gelimiteerde serie van acht afleveringen waarin Jason Bateman (Ozark) zowel zal spelen als regisseren.



Als acteur is Bateman (foto) buiten Ozark ook bekend uit Arrested Development en HBO's gelimiteerde psychologische thriller-horrorserie The Outsider (2020). Als producent was hij verbonden aan onder andere FX's A Teacher, Hulu's Under the Banner of Heaven en de aankomende series Based on a True Story van Peacock en Lessons In Chemistry van Apple TV+.

Bateman, Michael Costigan en Roxie Rodriguez zijn co-uitvoerend producenten voor Aggregate. David Herbert en David Klawans zullen ook de duistere comedyserie produceren.

Het artikel begint zoals de meeste vader-op-vader rivaliteit in jeugdsporten. Maar op de Long Island Inferno gingen twee vaders, beiden met een ingewikkeld verleden, te ver. Er waren beschuldigingen van stalking, corrupte agenten en maffiaconnecties. Geen van beide mannen was ooit nog dezelfde.

Bobby Sanfilippo was vastbesloten om niet in de voetsporen van zijn onthechte vader te treden en deed juist het tegenovergestelde met zijn zoon. Hij raakte verstrikt in een epische vader-op-vader rivaliteit tussen honkballers en een man genaamd John Reardon die ertoe leidde dat roddelbladen hem "een Suffolk County Steinbrenner" noemden, "ernstig ziek" en een van de slechtste vaders in de jeugdsportgeschiedenis. Het begint in de wereld van Little League honkbal en groeit uit tot een Beef-achtige oorlog tussen twee criminele vaders. Zowel Sanfilippo als Reardon hebben hun eigen strafblad, maar wat er gebeurde in de zomer van 2012 in Baseball Heaven zal hen en hun families voor altijd definiëren. Stalkingsclaims, dreigende sms'jes en een onterechte arrestatie later vormen de kern van dit alles. Het is een verhaal over de moeite die vaders doen voor hun zonen.

Herbert schreef The Ballad of Ron & Dorinda voor Esquire, dat momenteel in ontwikkeling is bij MRC met Jessie Nickson-Lopez als bewerking, Boss of the Beach voor New York Magazine, dat momenteel in ontwikkeling is bij Searchlight TV met Darren Aronofsky en Camp Shane bij ABC Signature met Josh Gad's Angry Child als producer.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten