Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Richard Armitage en Jing Lusi gecast in ITV dramaserie Red Eye

Richard Armitage en Jing Lusi gecast in ITV dramaserie Red Eye

Richard Armitage en Jing Lusi leiden een ITV-drama over een nachtvlucht van Londen naar Beijing en de machtsgangen binnen Whitehall.
Lesley Sharp (Before We Die (UK), The Full Monty) is ook te zien in Red Eye van Bad Wolf, het debuut televisieproject van schrijver Peter A. Dowling van Flightplan (2005).

De serie wordt in 2024 uitgezonden op ITVX. Nadat hij een medische conferentie in Beijing heeft bijgewoond en bijna omkwam bij een auto-ongeluk, komt Dr Matthew Nolan, gespeeld door Armitage (The Stranger (2020), Stay Close) thuis en wordt hij onmiddellijk gearresteerd op Heathrow Airport in Londen. Uitgeput en verward wordt Nolan beschuldigd van de moord op een vrouw die in de auto zat waarmee hij verongelukte. DC Hana Li, gespeeld door Lusi (Gangs of London, Man vs Bee), is de no-nonsense, Londense agent die Nolan terug naar Beijing moet begeleiden, maar onderweg gebeurt er van alles.



"Red Eye markeert een keerpunt in de Britse Aziatische vertegenwoordiging en ik ben ontzettend blij en trots dat ik deze serie samen met de geweldige Richard Armitage mag leiden," zei Lusi (foto), die Amanda Ling speelde in de baanbrekende speelfilm Crazy Rich Asians.

ITV drama hoofd Polly Hill zei: "Red Eye is een briljant verslavende thriller met een internationaal verhaal dat zich afspeelt op de red eye vlucht van Heathrow naar Beijing."

De serie wordt geproduceerd door Bad Wolf, een dochteronderneming van Sony. Julie Gardner (His Dark Materials, Doctor Who) zal de uitvoerende productie doen naast Lachlan MacKinnon (Industry, A Discovery of Witches). Fortitude en Power Book IV: Force-regisseur Kieron Hawkes regisseert alle afleveringen van de serie, die wordt geproduceerd door Kristian Dench (The Capture, Strike Back). Sony Pictures Television verzorgt de internationale distributie.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten