Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Starz geeft groen licht aan serie The Hunting Wives gebaseerd op roman van May Cobb

Starz geeft groen licht aan serie The Hunting Wives gebaseerd op roman van May Cobb

Starz heeft het thrillerdrama The Hunting Wives een serieorder van acht afleveringen gegeven.
The Hunting Wives vertelt het verhaal van Sophie O'Neil en de verhuizing van haar familie van de Oostkust naar het dieprode Oost-Texas, waar ze bezwijkt voor de onweerstaanbare charmes van de socialite Margo Banks - en ontdekt dat haar leven in beslag wordt genomen door obsessie, verleiding en moord.

Het project, gebaseerd op de roman van May Cobb, wordt geproduceerd door Cobb, Hightown-bedenker Rebecca Cutter, die de serie-adaptatie schreef en zal dienen als showrunner, en 3 Arts Entertainment's Erwin Stoff. Lionsgate Television produceert samen met 3 Arts.



The Hunting Wives geeft zowel Cutter (foto) als Stoff een tweede serie bij Starz, waar Cutter Hightown creëerde en produceert voor een derde seizoen en Stoff The Serpent Queen produceert voor een tweede seizoen volgend jaar.

Na tientallen jaren zich te hebben toegelegd op speelfilms en het produceren van hoogtepunten als The Matrix en Edge of Tomorrow, heeft 3 Arts medeoprichter Stoff zich de afgelopen jaren uitgebreid naar televisie en is momenteel uitvoerend producent van vijf series, de twee Starz drama's en Max's comedyserie Julia, die volgende maand terugkomt voor een tweede seizoen, en de aankomende Netflix-animatieserie Blue Eye Samurai en het Fox-drama Doc.

The Hunting Wives is Starz' eerste nieuwe serie sinds het einde van de schrijversstaking. Kort geleden cancelde het netwerk de tweede seizoenen van Heels, Run the World en Blindspotting en besloot het niet verder te gaan met The Venery of Samantha Bird, dat de productie in mei had onderbroken vanwege de staking met nog twee afleveringen te filmen.

The Hunting Wives sluit zich aan bij een andere vrouwgerichte serie die Starz in de coulissen heeft staan, Three Women, nu het netwerk zijn programmaschema aanpast dat is opgebouwd rond de hitfranchises Power en Outlander.

"The Hunting Wives is een sappige, spannende en zwoele thrill-ride", zegt Kathryn Busby, Starz' President of Original Programming. "We zijn verheugd om verder te werken met Rebecca en Erwin aan deze energieke serie die perfect aansluit bij Starz's aanbod van scherpe, vrouwelijke premium content."

Alex Alberts, Director of Original Programming, Tara Roy, Director of Original Programming en Christina Jokanovich, Senior Vice President of Original Programming, zijn de uitvoerenden die toezicht houden op The Hunting Wives voor Starz, en Scott Herbst en Courtney Mock houden toezicht voor Lionsgate Television.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten