Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Netflix kondigt animatieserie Carol & The End of the World aan

Netflix kondigt animatieserie Carol & The End of the World aan

Een nieuwe gelimiteerde animatieserie voor volwassenen van Community en Rick and Morty-schrijver Dan Guterman komt naar Netflix.
Carol & The End Of The World zal op 15 december debuteren op Netflix met 10 afleveringen. Martha Kelly (Euphoria) zal de hoofdrol spelen als het titelpersonage Carol.

“Carol & The End Of The World is een liefdesbrief aan routine. Een show over het comfort van eentonigheid. Een geanimeerde en existentiële komedie over de dagelijkse rituelen die de gaten vullen die een leven vormen”, zei Guterman donderdag in een verklaring.

14221 Carol & The End of the World 1

De omschrijving van de serie is als volgt:

“Nu een mysterieuze planeet richting de aarde raast, is het uitsterven van de wereldbevolking aanstaande. Terwijl de meesten zich bevrijd voelen om hun stoutste dromen na te jagen, staat een rustige en altijd ongemakkelijke vrouw alleen – verloren tussen de hedonistische massa.”

De rest van de stemmencast bestaat uit Beth Grant (The Mindy Project), Lawrence Pressman (Modern Family), Kimberly Hébert Gregory (Craig of the Greek), Mel Rodriguez (The Last Man On Earth), Bridget Everett (Somebody Somewhere), Michael Chernus (Severance) en Delbert Hunt (Monster High).
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten