Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Sky Studios ontwikkelt middeleeuwse Essex-comedy Welcome To England

Sky Studios ontwikkelt middeleeuwse Essex-comedy Welcome To England

Sky Studios heeft een comedyserie over het middeleeuwse Essex in ontwikkeling van The Great-schrijver Ava Pickett en Big Talk Studios.
Pickett, die ook de Prêt-à-Porter-bewerking van de BBC schrijft, staat achter Welcome to England, waarvan is vernomen dat het zich in een vroeg ontwikkelingsstadium bevindt met The Outlaws-maker Big Talk voor Sky Studios.

Welcome to England, beschreven als “The Great meets Shameless met een vleugje Game Of Thrones”, speelt zich af in het middeleeuwse Essex in de 10e eeuw. Omringd door oorlog en bloedvergieten concentreert de komedie zich op een koninklijke familie, waaronder Evelyn, wier psychopathische en woedende 15-jarige broer Aethelred zojuist koning is geworden.

14226 The Great 1
The Great

Het project bevindt zich in de beginfase en is nog niet officieel bevestigd. Er is ook nog geen cast uitgekozen.

Sky Studios heeft onlangs een herstructurering plaats laten vinden en komedie en drama samengebracht onder leiding van Meghan Lyvers, directeur van de Original Series, UK en Ierland, na het vertrek van de al lang dienende komediecommissaris Jon Mountague.

Big Talk maakte voor het laatst Living the Dream (2017) voor Sky, een komediedrama uit 2017 over een gezin dat van Yorkshire naar Florida verhuist, met in de hoofdrollen Philip Glenister en Lesley Sharp. Het zat ook achter Sky-piloot Peacock, over een sportschoolinstructeur, die eindigde als een BBC-serie onder leiding van Allan Mustafa van People Just Do Nothing. Big Talk werkt momenteel ook aan een thriller over een drugssmokkelonderzeeër, een genre-overstijgende BBC-komedie over een detective met David Mitchell in de hoofdrol en een derde seizoen van Amazon Prime Video en BBC One’s The Outlaws.

Pickett is een opkomende Britse schrijver die schreef voor het onlangs geannuleerde The Great van Hulu en Channel 4 en hoofdschrijver is voor Prêt-à-Porter, de BBC-tv-bewerking van de Miramax-film uit 1994. Big Talk en Sky Studios weigerden commentaar te geven op Welcome to England.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

Futsudo
28 oktober 2023, 14:22
Welcome to England, beschreven als “The Great meets Shameless met een vleugje Game Of Thrones”. Hier ben ik dan wel heel nieuwsgierig naar.
0
Log in om een reactie achter te laten