Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Televisieserie in ontwikkeling van Nowhere Girl: A Memoir of a Fugitive Childhood

Televisieserie in ontwikkeling van Nowhere Girl: A Memoir of a Fugitive Childhood

Permut Presentations en Merkaba Media Group hebben de rechten verworven voor Nowhere Girl: A Memoir of a Fugitive Childhood dat het waargebeurde verhaal van de auteur volgt over haar geboorte als vluchtelinge.
Toen ze negen jaar oud was, had Cheryl Diamond in meer dan een dozijn landen gewoond, op vijf continenten, onder zes aangenomen identiteiten. Ze kreeg thuis les van haar ouders die de politie ontliepen en constant op de vlucht waren. Hoewel het regelmatig veranderen van identiteit en het verhuizen naar verschillende continenten/landen de norm was voor haar toen ze opgroeide, begon ze zich naarmate ze ouder werd te realiseren dat haar leven zelf misschien wel een grote zwendel was. Om te overleven moest ze ontsnappen aan haar familie.

14234 David Permut, Nowhere Girl

Het team onderzoekt momenteel schrijvers en regisseurs als mogelijkheden om dit verhaal als serie te verfilmen.

De voor een Oscar genomineerde producent van Hacksaw Ridge, Permut, vertelt ons: "Ik was geboeid door dit aangrijpende waargebeurde verhaal en heb het gevoel dat Cheryl's memoires alle componenten hebben voor een unieke en spannende serie met een geweldige rol voor een hoofdrolspeelster in de hoofdrol."

Paulina Michaels, oprichter van Merkaba Media Group, voegt hieraan toe: "Vanaf de eerste pagina's van Nowhere Girl was ik volledig in de ban. Wat me het meest raakte was de rauwe moed die Cheryl toonde door haar levensverhaal te delen. Haar moed inspireerde me niet alleen; het wakkerde een nieuwe kracht in mijn eigen ziel aan. Ik voelde me niet alleen diep geraakt, maar ook enorm gesterkt, omdat ik me realiseerde dat verhalen zoals die van Cheryl echt een unieke transformerende impact hebben."

Dit is de eerste samenwerking tussen Permut en Michaels. Alex Astrachan, directeur ontwikkeling van Permut Presentations, fungeert als coproducent.

Permut staat erom bekend waargebeurde verhalen naar het witte doek of kleine scherm te brengen. Naast de voor een Oscar genomineerde film Hacksaw Ridge komt op 3 november de door hem geproduceerde Netflix-film Rustin uit. Rustin volgt het leven van burgerrechtenactivist Bayard Rustin met Coleman Domingo in de hoofdrol en George C. Wolfe als regisseur.

Daarnaast verschijnt op zondag 5 november de nieuwe serie van Taylor Sheridan, Lawmen: Bass Reeves, op Paramount+. In de serie speelt David Oyelowo de rol van Bass Reeves, de eerste zwarte sheriff in het wilde westen.

Andere aankomende projecten voor Permut zijn de volgende film van Oscarwinnares Sian Heder, Being Heumann, naar de bestseller van Judy Heumann, en Amazon's Sheela met Priyanka Chopra Jonas (Citadel) in de hoofdrol en Barry Levinson als regisseur. Ook in het verschiet ligt het vervolg op Permuts klassieke kaskraker Face Off, waar Adam Wingard actief aan werkt bij Paramount.

Merkaba Media Group, opgericht door Michaels, heeft vestigingen in Los Angeles, Buenos Aires en binnenkort Dubai. Merkaba's volgende film, geproduceerd samen met Ardvella Entertainment, is de psychologische thriller, Odium, van de bekroonde schrijfster/regisseuse Annika Pampel, een Academy Nicholls halve finalist, die onlangs werd uitgeroepen tot een van de top 25 schrijvers om in de gaten te houden door de International Screenwriters Association. De productie zal in januari van start gaan, in overeenstemming met de SAG-AFTRA Interim Agreement.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten