Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Amazon MGM bestelt pilot gebaseerd op Charlie Bone fantasie romans

Amazon MGM bestelt pilot gebaseerd op Charlie Bone fantasie romans

Amazon MGM Studios heeft een pilot besteld gebaseerd op de Charlie Bone kinder/YA fantasie romans.
De verfilming volgt Charlie Bone, een jongen die altijd als 'probleem' is bestempeld. Hij is van elke school in Londen gestuurd. Maar hij kan er niets aan doen - zijn hersenen werken gewoon niet zoals die van anderen. Sinds de mysterieuze dood van zijn vader wordt hij achtervolgd door 'The Noise'. Zijn laatste kans komt als hij naar Bloor's Academy wordt gestuurd, een school voor uitdagende tieners.

Hier ziet de baanbrekende directeur, Dr. Bloor (Fiennes), de dingen anders - hij is ervan overtuigd dat wat anderen als gebreken zien, in feite niet gediagnosticeerde gaven zijn, een soort superkrachten zelfs. Bone moet onderhandelen over vriendschappen, verliefdheid, hormonen, familiedrama's en, het gevaarlijkst, een gevaarlijke samenzwering in het hart van de gevestigde orde.

14367 Charlie Bone castfoto

Er wordt op locatie in het Verenigd Koninkrijk gefilmd voor de pilot, met in de hoofdrollen (met de klok mee op de foto) Joseph Fiennes (The Handmaid's Tale), Carmen Ejogo (Your Honor (US)), Emma Sidi (Starstruck), de Braziliaanse zangeres en actrice Giulia Be (Beyond The Universe), Olivia-Mai Barrett (Invasion) en nieuwkomer Cory McClane in de rol van Charlie Bone.

Andere rollen zijn er voor Orlando Norman (Wreck), Beth Alsbury (Blindspot (2023)), Lewis Brophy (The Virtues) en Fisayo Akinade (Heartstopper).

De nog titelloze ensemblepilot komt van het Brits-Amerikaanse productie- en managementbedrijf 42. Uitvoerend producenten zijn Rory Aitken en Eleanor Moran voor 42. Schrijver-uitvoerend producent is Max Gill. Regisseur en uitvoerend producent is Toby MacDonald (Extraordinary), terwijl co-uitvoerend producent Miriam Brent is. Roopesh Parekh (Willow) produceert.

42 is bekend van series als The Girl Before, The English Game en de Watership Down (2018)-reboot en de films Military Wives en The Courier.

Er zijn acht fantasie romans in de populaire Charlie Bone-serie geschreven door de Britse auteur Jenny Nimmo en gepubliceerd tussen 2002-2010. De franchise omvat ook een prequel trilogie en twee vervolgboeken.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten