Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Jon Hamm (Mad Men) gaat hoofdrol spelen in American Hostage van Shawn Ryan (S.W.A.T. (2017))

Jon Hamm (Mad Men) gaat hoofdrol spelen in American Hostage van Shawn Ryan (S.W.A.T. (2017))

Mad Men-ster Jon Hamm en producer Shawn Ryan (S.W.A.T. (2017)) werken samen aan een televisie-verfilming van de podcast American Hostage, waarbij Hamm zijn rol uit de audioserie zal hernemen.
American Hostage wordt beschreven als een "psychologische thriller die het aangrijpende verhaal vertelt van Fred Heckman, een geliefde radioverslaggever uit Indianapolis die midden in een levensbedreigende crisis terechtkomt wanneer gijzelnemer Tony Kiritsis eist geïnterviewd te worden in zijn populaire radionieuwsprogramma."



Hamm (foto) zal zijn podcastrol als Heckman hernemen.

Het script werd voor de schrijversstaking voltooid door Mad Dogs-scribenten Ryan en Eileen Myers. Sony, waar Ryan een overkoepelende deal heeft, gaat het project nu verkopen aan streamingdiensten. Ryan ziet de serie als een anthologie, waarin elk seizoen een andere gijzelingszaak centraal staat.

Hamm zal ook optreden als uitvoerend producent voor de serie, samen met Ryan, Myers, Connie Tavel en Ryans MiddKid-partner Marney Hochman.

Podcast-uitvoerend producenten Shawn Christensen, die ook regisseerde, en Gabriel Mason van Criminal Content, zullen ook de serie-adaptatie uitvoeren.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten